Stop for en lystbådehavn i Liseleje

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Stop for en lystbådehavn i Liseleje.


Gæst

#1


Lav gode tilkørselsforhold for alle. Lav en restaurant tæt på havet - med havudsigt. Lav et stisystem i træplanker, så de der ikke kan lide at få sand i skoene kan opleve den fantastiske natur, både omkring stranden og friarealerne (Melbylejren). Man skal turde udvikle områderne med respekt for naturen, men så der er oplevelser for alle typer af mennesker. MEN MEN MEN BEHOLD DOG NORDSJÆLLAND "DUEODDE". Det er jo et helt fantastisk område der ikke må gå tabt.
Lav en lille bro hvor der let adgang for kajakker og småbåde besøgende selv bringer med sig.

Gæst

#2


Meget relevant

Gæst

#3


absolut ikke nødvendigt, er en snapside som kun påfører Liseleje en masse problemer
Der er havne nok i Nordsjællan
Det har intet med fremskridt at gøre, idet man ødelægger mere end man kan forsvare
Tænk på miljøet

Gæst

#4


Vi er mangeårige sommerhusejere i udkanten af det p.t. skønne Liseleje. Både selve Liseleje by samt strandene omkring vil blive ødelagt af en havn i Liseleje. Skal de forholdsvis få lystbådeejere (i forhold til fastboende og sommerhusejere) nu have ret til at ødelægge det for alle os andre.

Gæst

#5


Dette projekt, som støttes af flertallet i kommunalbestyrelsen, er helt i tråd med kommunens politiske motto: "natur og udvikling" - hver gang man ødelægger naturen med et nyt projekt, kalder man det blot udvikling! så er den ged barberet.
..
Synd at kun SF er imod havneprojektet. En stemme på SF betyder jo, at vi fortsat skal lide med Helge Friis som borgmester - og hans periode har varet mere end længe nok

Gæst

#6


Rigtig god ide-forhåbentlig kommer der mange underskrifter

Gæst

#7


Denne underskriftindsamling kunne godt bruge lidt mere PR. Er der mon nogle initiativtagere, der nogle lørdage har lyst til at stå i Nørregade med bærbare computere og opfordre til underskrifter. Findes der i øvrigt en forening el.a. forum MOD HAVN I LISELEJE?


Gæst

#8


SF nævnes som eneste parti, der er imod dette åndsforladte projekt, kan det være rigtigt? Øvrige partier må gerne komme på banen og være meget tydelige i denne debat. Personligt er jeg rystet over at dette natur-fjendtlige projekt fortsat diskuteres.

Gæst

#9


Super initiativ med denne underskriftindsamling.

Lad os bevare en levende strand. Ikke mere beton og granit på kysten!

 


Gæst

#10 Re:


#7: -

Ja dette er en god idé. Mere opmærksomhed til denne indsamling  ! :o)


Gæst

#11


Godt initiativ
For Liseleje Havn

#12 Sæt jer ind i projektet inden i skriver under !


I logges til at skrive under på fejlagtige påstande - her eksempler:
"Det er vanvittigt at bygge en lystbåde havn med al det møg støj og snavs der følger med." Kommentar: Ingen får lov til at anlægge en havn, hvis møj, støj eller snavs følger med - det sikrer lovgivning og miljøkrav.
"Vand og strømforhold vil ændres." Kommentar: Nej - hvis dette var tilfældet, tillader Natura2000 lovgivningen ikke anlæggelse af en havn.
"Desuden vil der skulle kræves større vej adgang i det fredede klit område" Kommentar: Nej, den vej som allerede er anlagt gennem klit området er rigelig stor.
", plads til opmagasinering, vinteropbevaring" Kommentar: Nej, der skal ikke være opmagasinering og vinteropbevaring i Liseleje.
Så læs projektet og få de rigtige fakta på hjemmesiden 'Liselejehavn.dk'.

Gæst

#13


Mon hr. "kommentar 12" overhovedet kan begribe, at der faktisk findes borgere i Halsnæs, der gerne vil bevare det naturskønne og uberørte Liseleje. Benyt dog de 3 eksisterende havne, hvor der er plads til jer alle. Direkte ressourcesvineri at etablere projekter, der ikke er behov for OG som samtidig ødelægger naturen.

Gæst

#14


Jeg synes det er en skandale at lave en havn hvor en hel by + øvrige opland igennem mange år har nydt naturen. Det er kortsynet og uden visioner at foreslå den havn. Der er utallige muligheder for at udvikle Liseleje samtidig med at respektere naturen, som burde og skal tilhøre alle og ikke kun nogle få bådejere.
Filip Cristian Skovsgaard

Gæst

#15


Den nuværende regering har blikket så stift rettet
mod at finde den pæne blå habit frem til næste valg, at det ikke er sympati men alene antallet af protester, der afgør hvad miljøministeren - officielt og uofficielt - gør i denne sag.

Det er derfor extra vigtigt at skrive under

Gæst

#16


Vi er kommet til stranden året rund i 30 år , min mand allerede som barn med familien fra kbh. Det er hver gang en nydelse at være i denne uspolerede del ved stranden. Vi nyder også Hundested Havn med alle de kreative tiltag der er gjort. Jeg synes ikke man skal ødelægge stranden i liseleje når der er et fantastisk havnemiljø i Hundested 7 km herfra.

Gæst

#17


Rør ikke ved min strand.
krumseline

#18


jeg ønsker at bevare den unikke del af Liseleje
krumseline

#19 bevar Liseleje Strand


For dens unikke og smukke egn, det skal ikke ødelægges af en lystbåde havn når det findes en i Frederiksværk, Lynæs mfl. Og det er sikkert kun for dem som ikke har fast bopæl i Kommunen og visse politikere har sagt ja trods det endnu ikke er vedtaget. Så tænk efter hvem i sætter en prik hos ved næste kommunevalg.

Gæst

#20


Stranden ved Liseleje er smuk og unik, og bør bevares for eftertiden som det åbne landskab den repræsenterer. En naturlig legeplads, smukt understøttet af "Havtyren".

Gæst

#21


Det er uforståeligt, at der bruges tid, kræfter og penge på at ødelægge Liselejes særegne idyl og strandområde. Håber at stormen Bodil vil få initiativtagere og politikere på andre tanker. Det bliver rasende dyrt at etablere en lystbådehavn - og tænk så lige på driftsudgifterne til genopretning efter en orkan og stormflod.

Gæst

#22


Det er et fint tiltag mod hærværket: Lystbådhavn i Liseleje!

Gæst

#23


En lystbådhavn i Liseleje er hærværk mod denne skønne natur, i øvrigt er der ledige bådpladser i de andre havne.
Gæst

#24 Vi har masser af ledige pladser.


Flere af vores nuværende lystbådehavne i Halsnæs, har langt fra fyldt op på bådpladserne. Forstår så ikke, hvorfor vi skal have endnu en havn. Jo flere steder bådene kan ligge, jo flere halvtomme og livløse havne får vi. Er det attraktivt at have en halvtom havn? Ved fra en bekendt, at selvom man ikke længere har en båd liggende, så skal man stadig betale havneplads til pladsen en dag er solgt. Det vil betyde, at med flere bådpladser, bliver det endnu vanskeligere at komme af med sin plads og så kan man betale dyre domme mange år ud i fremtiden, uden at have båd. Det er da galt. Desuden oplever jeg, at det fortrinsvis er den aldrende generation, der har erhvervet sig både. Så måske vil det også af andre årsager tynde ud i bådentusiasterne. Aktiviteten er ikke blevet billigere. Nye store afgifter har heller ikke gjort det lettere, i alt fald ikke for folk med almindelige indkomster. Derfor: "Lad os få mere liv i de havne vi har, lad os gøre dem endnu mere attraktive både for egne borgere, men også eventuelle gæster og turister.

Sidst men ikke mindst, så har vi nogle efterfølgere vi skal værne om vores natur til.


Gæst

#25


En havn vil ikke betyde en opblomstring for Liseleje. Se på Lynæs. Ingen
Aktiviteter udenfor de tre - fire sommermåneder. Stranden vil blive total ødelagt. Tænk på de store kraner der skal være plads til, når bådene skal op af vandet og de skal komme af Frederiksværkvejen med bump og den lille Liselejevej med nye indsnævringer. I havnen vil der uundgåeligt komme brakvand på begge sider af havnen og Liselejes dejlige strand ødelægges på grund af plads til 180 sejlere. Hvem skal betale hvis det ikke kan løbe rundt eller hvis en ny Bodil smadrer havnen som i Gilleleje. Stilheden forsvinder! Nu kommer man til at høre på det evige kling kling fra masterne som kendetegner enhver lystbådehavn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...