Stop for en lystbådehavn i Liseleje

Liseleje strand er et af de mest skønne natur strande på hele nordkysten af Sjælland. Her er helt uspoleret natur og vi er mange som ønsker at bevare denne natur perle. Vandet og stranden er fantastisk her.

400 andelshavere har i flere år forsøgt at få lov til at bygge en lystbåde havn, selvom der er en havn i Hundested, en lystbåde havn i Lynæs med ca. 40 til 50 ledige pladser. Der er en flot havn i Frederiksværk med alle faciliteter.

Det er vanvittigt at bygge en lystbåde havn med al det møg støj og snavs der følger med. Vand og strømforhold vil ændres. Desuden vil der skulle kræves større vej adgang i det fredede klit område, plads til opmagasinering, vinteropbevaring, badefaciliteter m.m.

Liseleje by er en sjælden perle, fordi den er helt uspoleret som den er. Det er så sørgeligt at 400 personer der sandsynligvis ikke har fast bopæl i kommunen forsøger at presse resten af kommunens 30.000 fastboende til at få en havn i Liseleje.

Desværre har nogle lokale politikerer sagt ja til en havn, selvom der endnu ikke er vedtaget noget endnu, og man venter på en udtalelse fra Naturstyrelsen. Så tænk på hvem I stemmer på til lokal valget.!!!!Der er heldigvis nogle i kommunen som ikke vil ødelægge Liseleje.

Lad os lave en underskriftindsamling imod en havn i Liseleje.