Bevar kulturhuset Lygten Station

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Bevar kulturhuset Lygten Station.


Gæst

#1


Det er vigtigt at bevare kulturlivet i Nord-Vest, som led alvorlig skade da et flertal i Borgerrepræsentation gav Kulturhus Nord-Vest til Ungdomshuset for at få fred for dem og ødelagte næsten alt hvad borgerne havde frembragt i de 2 kvarterløft Femkanten og Nord-Vest

Gæst

#2


Det er af overordentlig stor betydning, at bruge denne bygning for at undgå forfald. Det er en Københavnsk jernbanehistorie, en arkitektonisk perle. Samtidig er det et fantastisk samlingssted for en masse mennesker, dels naboer, og de mange fine aktiviteter, såsom musik,foredrag,stand up, og mange andre spændende ting.Jeg håber på stor forståelse fra vores politikker.

Gæst

#3


skriv Skriv Skriv

Gæst

#4


Lygten er et super fedt sted hvor jeg kommer MANGE gange om året. Kan ikke tælle hvor mange fede bands jeg har set på der. At lukke Lygten ville fandme være ærgeligt, jeg anser det som et af Københavns hyggeligste spillesteder!

Gæst

#5


Måtte min underskrift bidrage til, at Kulturhuset Lygten Station fortsat vil bestå!

Gæst

#6


Lygten har stor betydning for den danske metal scene

Gæst

#7


Bedste koncert sted i byen med sødeste og rareste folk der arbejder der .

Gæst

#8


Hold fingrene fra vores spillesteder
"togjohn"

#9


Det er utroligt vigtigt at bygningen forsætter som kulturhus og spillested, og alle jeres underskrifter tæller !....bygningen er en kulturhistorisk perle bygget af den samme arkitekt som bl.a byggede hovedbanegården og stationerne på kystbanen.

 Det er så godt at den har fået et otium som spillested og eksperimental teaterscene. vidste i i øvrigt at der stadig sidder gl. blyants grafitti ( læseligt) fra 1906 på muren under halvtaget !. Ud og skaf flere underskrifter.... Hvis bygningen kommer til at stå tom, så forfalder den og vil blive overmalet og overpisset !...


Gæst

#10


Vi har brug for et sted hvor kreative folk kan udvikle deres talent.

Gæst

#11


Hvem har fredet bygningen ??? Det er vel i sidste ende Kulturministeriet.

Hvad sider de / Fredningsstyrelsen til udsigten til at bygningen måske ender som ruin ???
MetteFrobenius

#12 Helt unik


Lygten har som comedy-scene formået at skabe sig sin helt egen position i det københavnske comedy-miljø. Dels med plads og rum til nye, helt nye komikere. Og dels som unik legeplads for etablerede komikere, der gerne vil lave noget med kant - eller bare noget andet. Desuden har stedet gjort en del for den engelsksprogede komik i byen. Der er rigtigt mange steder der bare har "open-mic". Men der er bare ikke så mange på Nørrebro/Nordvest. Her har Lygten sin helt egen placering. Så Lygten er en vigtig medspiller i den fortsatte udvikling af god stand-up i byen. Det er et sted der er drevet med visioner, passion og professionalisme. Og det vil mangle, hvis det lukker. Jeg kan kun derfor på det varmeste opfordre til, at Lygten ikke bliver lukket. Med venlig hilsen Stand-up komiker Mette Frobenius

Gæst

#13


En af de hyggeligste comedy scener må ikke lukke, der er så god stemning i den gamle stationsbygning!

Gæst

#14


Jeg har optrådt og booket på Lygten flere gange, og synes at det vil være rigtig synd, hvis dette sted skulle lukke. Det et godt springbræt for helt unge bands, som skal prøve kræfter uden for øvelokalet!
Lygten har min opbakning.
- Thor Boding

Gæst

#15


Got my first kiss there... Enough said.

Gæst

#16


Lygten har været på min topp tre liste over scener under jazzfestivalen- de seneste år, samt ett sted jeg ved jeg kan tage henn- hvis jeg ønsker en kulturell opplevelse udenfor det sedvanelige.
Tag til fornuften- og bevar dette magiske stedet som den levende scenen det er.

-Kristian Tangvik

Gæst

#17


Vi finder os fandmer ikke i at et fantastisk sted som Lygten skal lukkes...

Gæst

#18


snitterne væk!

Gæst

#19


Et stykke kulturhistorie en perle et must der absolut er brug i bydelen - bevar den skønne station lad den for pokker leve :-) Tak

Gæst

#20


Mere plads til mere menneskelighed i frie rammer.

Gæst

#21


Lygten er et brilliant sted for udvikling af undergrundskulturen. Det er stærkt ledet og åbner op for det nye, det uprøvede, der finder form og styrke på Lygten. Men det er i høj grad også et værksted for de etablerede komikere. Lygten er en hjørnesten for comedy-eksperimenter i enhver afskygning, og en lukning vil være et mærkbart og smerteligt tab.

Gæst

#22


Godt sted med gode aktiviteter, og smuk bygning