Bevar autisme-klasserne på Storebæltsskolen

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Bevar autisme-klasserne på Storebæltsskolen.

hanneps

#26 Re: Tænk jer lidt om

2013-03-28 12:45

#21: Korsør pigen - Tænk jer lidt om

Føj hvor skulle du skamme dig med den udtalelse "bare fordi de ikke er normale" Vær du glad for at dit barn eller børn ikke har nogle diagnoser, som de skal kæmpe med hele deres liv. Jeg vil give dig ret i, det er ikke kun specielskolerne for autistiske børn der har et problem, med alle de besparelser der regner ned over os. Alle de  besparelser der er på vores børns skoler det er simpelhen uhørt. Hvad på ældre området der sparer de også, så man kun kan ryste på hovedet. Men lukke en skole i Slagelse, lade den stå tom, og så bruge 1 million på at opvarme den i et år, det kan man.

Peter

#27 Re: Tænk jer lidt om

2013-03-28 13:07

#21: Korsør pigen - Tænk jer lidt om 

Nu er normalitetsbegrebet jo relativt og bredt defineret. Jeg vurderer at det er formålsløst at forsøge at forklare dig det - og vil derfor undlade det.

Jeg ved ikke hvordan man laver en hovedrystende smiley.

Peter

Tejs KN

#28 Re: Tænk jer lidt om

2013-03-28 13:26

#21: Korsør pigen - Tænk jer lidt om

Den problemstilling du beskriver er frustrerende, men det er tvivlsomt om den kan dækkes af de besparelser der foreslås at laves på Storebæltsskolen.

Børn som Bella har brug for en tryg og fast barndom, ligesom alle andre børn. Børn som Bella har bare ikke de samme forudsætninger for dette og har brug for nogle kendte voksne som kan hjælpe med dette.

Et normal fungerende barn kan indhente det tabte senere. Det er ikke sikkert med et barn med et handicap som autisme, tværtimod ligger der en risiko for regression.

Et normalt barn i en normering med 1 voksen til 28 elever, har formentlig et normalt liv med en normal familie. Et barn med handicaps i en klasse med en normering på 1 voksen til 3 børn får aldrig dette og dens familie får aldrig dette, men vi kan hjælpe til at de får så normalt et liv som det er muligt. Burde vi ikke ønske dem det? hjælpe dem til det? er det ikke derfor at vi er danskere? fordi vi hjælper de i vores samfund som har mest brug for det.


Gæst

#29 Re: Re: Tænk jer lidt om

2013-04-04 15:12

#28: Tejs KN - Re: Tænk jer lidt om

Flot skrevet Tejs.

Bellas Farfar.


Gæst

#30 Re: Vi er alle ligeværdige, men ikke ligestillede

2015-08-20 08:20