Folkepensionisterne svigtes af Folketinget. Støt Underskriftsindsamlingen!

Folkepensionisterne svigtes af Folketinget. Støt Underskriftsindsamlingen! / Beskeder / STADIG UNDERSKRIFT FORVIRRING / Kommentarer

gert larsen

#1 afvisning af tilhængeres spørgsmål

2018-12-28 05:47

Hvis du vil virke demokratisk så skal du ikke smide interesserede ud fordi de stiller relevante spørgsmål om din baggrund. Der er IKKE brug for lig i lasten fordi du ønsker at komme til fadet og finde hvile i de polstrede stole på borgen.

Du må kunne svare reelt på stillede spørgsmål også om din fortid i en gul fagforening et ret relevant spørgsmål, det er rart at kende til dine værdi normer. 

En gul fagforening kendetegnes IKKE på solidaritet med de mange og det skal der til .

Hold skruen i vandet for der trænger til et nyt parti og hvis du havde været ude noget før med underskrift indsamling havde du ikke et problem  med tiden.

Den manøvre burde du nok kunne håndtere sideløbende med sammensætning af valgprogram.

Hvis det v ar for meget for dig ville du ikke kunne stå distancen i forhandlinger for ingen har respekt for din baggrund --- især når du vil skjule den.

Oppå hesten og derud af men vær demokratisk


Gæst

#2

2018-12-28 08:54

Jeg har ikke modtaget noget i e-boks, til at godkende min underskrift.
Godt nytår, med håbet om et nyt parti...
Mvh. Britta Lindevall.

Gæst

#3

2018-12-28 12:10

Kanman blive medlem af borgernes Folkeparti ! Flemming. Nielsen. karlslunde@mail.dkGæst

#4

2019-01-01 22:41

helt enig - der er tale om forskelsbehandling og diskrimination når man som pensionist ikke kan belåne sin ejendom med mere end 60% men pudsigt nok kan man godt lade en kommune betale sine ejendomsskatter 100%.

Det ville da også være en fordel for det offentlige system at man havde mulighed for ar bo længst mulig i egen hus og dermed spare det offentlige for dyre plejehjemspladser til ofte 1 mill pr. borger.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook