Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel!

Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel! / Beskeder / KOM TIL FOLKERING 3 / ARTERNES OPTOG DEN 23. AUGUST FRA KLOKKEN 16:30 / Kommentarer


Gæst

#1

2018-07-16 21:14

super godt HUSK at reminde modtagerne om folkeringen flere gange op til arrangementet

Gæst

#2

2018-07-16 21:54

Er der nogle alternativer til at bygge på fælleden, som ikke bare betyder at der ødelægges et andet naturområde? Hvor mange tomme bygninger findes der rundt om i København?
Frej Schmedes

#3 Giv plads til naturen

2018-07-16 23:00

Naturfredningsforeningens præsident Maria og Nikolaj Kirk holder tale, Per Vers gir den gas......

Hvilken art vil du repræsentere ?

vi er #NaturensStemmer 

 

Frej Schmedes

#4 Re:

2018-07-16 23:08

#2: -  Kbh mangler ikke nye boliger, Kbh mangler små billige boliger, en lovændring kan give 20.000 boliger på lofter i Kbh.

Det er ikke boliger det handler om, men afbetaling på underfinancieret metrogæld, og ønske om flere rige skattebetalere til kommunekassen.

Der bygges som aldrig før, 7000 nye boliger om året, rundt om lille Amager Fælled kan jeg tælle 42 byggekraner. Vi skal ikke vækste på de andre arters bekostning, for vi mister arter i Danmark, en trist føring i EU.

 


Gæst

#5

2018-07-17 05:10

Jeg er selvfølgelig imod den fortsattte ødelæggelse af naturen i og omkring Københavns Kommune, men synes ikke argumentet om de truede dyrearter er særligt godt. Argumenteret gør os berettiget sårbare overfor latterliggørelse. Nej, vi skal ikke udrydde truede dyrearter, men den primære årsag til, at der burde indføres stop overfor mere byggeri noget sted i København er, at vi indbyggere har brug for naturen, så vi selv kan få vejret i vores dagligdag. Vi har brug for roen, oasererne, for det der er større, end det noget menneske - inkl. alle socialdemokratiets monstrøse misfostertyper og Uban Hansener - kan skabe.
Bertha

#6 Amager fælled

2018-07-17 07:09

København vil gerne være en grøn kommune, men det skal være en velfriseret en af slagsen så en "vild" fælled uha da, mon ikke man kunne bruge nogen af de mange millioner der er i København til at financere den metro der kommer hele Danmark og de mange turister der strømmer til staden til gode.

Og som en anden her på siden siger så bliver der bygget big time på amager, lige så snart der er et frimærke ledigt bygges der, prøv at se i Telemarksgade, en lille grøn oase for områdets beboere -det mener kommunen da godt kan halveres og bygges en ny boligkarré, ikke nok med det så glemmer kommunen at der noget der kaldes infrastruktur, det er ikke alle der skal ind til centrum eller til lufthavnen der er faktisk nogen der skal ud af København for at arbejde 


Gæst

#7

2018-07-17 10:42

Kapitalens jærve regerer idag.Siden "the financial meltdown"-Den financielle "krise" er indtjeningen og de allestedsværende CEO's lavet flere penge end nogensinde før!Selv under krisen tjente investorerne Især (Tregart invest,Tregart A/S-fake navne) guld en mass.Kender specielt manden ved navn Lars Axeltoft "Tregart" (navnet Tregart har manden med en god potion korrupte penge, simpelt stjålet fra mig (undertegnede)som er den formelle ejer og første fødte med dette navn!
Og han har til og med lavet fake a/s plus invest firmaer brugende det samme fake navn Tregart,vel vidende at jeg ikke har råd til at gå i retten med den uhørlighed!
Involver jer aldrig i Lars Axeltofts (Tregart's) "virksomheder" i vil blive bedraget big time.Lars A skal meldes til finanstilsynet/politiet ASAP!
PS. igen manden har intet med navnet Tregart at gøre,hverken familiemæssigt eller købsmæssigt.....Dette går ud over mange gode/bevarings værdige bygninger og andre "ting" i vores samfund bla. naturfredningen,til brug for nye invest (moneymaking) ubrugelige bygninger......!Meld firmaet til polisen ASAP !

Sven Trégart


Gæst

#8

2018-07-18 14:47

Lad nu Amager fælled være i fred og byg et andet sted, der skal sku være noget natur, den er presset nok i forvejen

Gæst

#9

2018-07-20 16:29

Skal under alle omstændigheder bevares, da det er den eneste mulighed for københavnerne at vise deres børn naturen uden at skulle på en dagsrejse. Vi lever i en stresset verden og dette lille åndehul tager toppen i form at gå, løbe, cykle og ture med barnvogn osv.
Giv dog den lille plads til naturen og os (og vi er mange) der gør brug af natur perlen

Gæst

#10 Re:

2018-09-07 13:13

#5: -  

Hvorfor synes du, at det er det latterligt at snakke omtruede dyrearter, når der jo er vitterligt truede arter på amager fælled?

Truede dyrearter handler jo ikke kun om elefanter, selvom det helt forfærdeligt med dem. Truet natur både flora og fauna er lige så meget små relativt ukendte dyr og planter. Vi har under 2 procent vild natur i Danmark, og hvert eneste lille plet med varieret plante-og dyreliv er en helt nødvendig oase. 

Der bør være flere oaser ikke færre, og glæder det folk, at færdes i naturen, er det kun dejligt, men mennesker har ødelagt så ufatteligt meget natur, at også helt almindeligt kendte dyr og fugle er truede, så derfor synes jeg faktisk, vi kommer i 2. række her. 

 

Med venlige hilsner

Dorthe