SIG NEJ TIL TVANGSBEHANDLING I SUNDHEDSVÆSENET

SIG NEJ TIL TVANGSBEHANDLING I SUNDHEDSVÆSENET / Beskeder / Mailstorm på politikerne før møde om tvangsbehandlingsloven tirs. 16. maj -17 / Kommentarer


Gæst

#1

2017-05-15 09:58

Kære politikere (Især jer fra blå blok), det er forfærdeligt, at I vil indføre tvangsindlæggelse og tvangsbehandling af demente og hjerneskadede borgere i det almindelige sundhedsvæsen. Men hvis I gør det, så skal fysisk syge patienter have samme ret til at få en patientrådgiver, som psykisk syge patienter har. Ellers er patienten jo på herrens mark!

PS, så synes jeg det er foruroligende, at I er kommet ud i at ville tage boligen fra psykisk syge, der indlægges på psykiatriske hospitaler. Nogle gange tænker jeg godt nok over, hvad fanden I tænker på.

Venlig hilsen Niels
sis

#2 Re:

2017-06-14 04:19

#1: -  

 En patientrådgiver, gør ingen forskel. Men er blot  en person, som er stillet til rådighed, for at sætte endnu " et plaster på såret". Vedkommende står mellem den tvangsindlagte person og sundhedsvæsenets magtudøvere, og HJÆLPER ikke, " patienten" med at komme ud af tvangsbehandlingen.

 

Nej til tvang

#3 NEJ.

2019-05-09 07:13

Problemet når der lovgives om at ansatte må benytte tvang er at selve loven om at tvangsbehandling er tilladt, tolkes som om, at ansatte begår lovbrud hvis de ikke benytter tvang i kritiske situationer mod såkaldte inhabile borgere. 

Opbygning af tillid kræver selvindsigt og viden og kærlighed og tager tid.  Og kærlighed er hvad vi har brug for meget mere af i verden. 

Mangel på kærlighed kan forveksles med såvel sygdom som inhabilitet.