Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel!.


Gæst

Jeg synes der er for mange bebyggelser på Amager.
Jeg synes at vi skal bevare naturen og dyre bestanden i de grønne områder som der stadig er tilbage.

Gæst

For at bevare det grønne og rekreative område Amager Fælled

Gæst

byen har brug for en gront lunge, folk har brug for nature, der er salamander i det område og de er en truet dyr art i Danmark. så ville de bygge en havne tunnel det tager også en bid.... osv. osv.

Gæst

Måske planøkonomerne kunne skabe udvikling andre steder i DK, end i kbh. Så københavnerne kan beholde bare lidt natur at rekreere sig i og ved

Gæst

Fordi vi skal passe på den værdifulde natur vi har. Jeg kommer selv dagligt gennem det aktuelle område på vej til og fra arbejde og nyder det.

Gæst

Der må være et andet sted, man kan bygge end at ødelægge dette, stykke enestående natur område tæt på Kbh centrum, som er et meget unikt område for mennesker og dyr.

Gæst

Ønsker at bevare naturen

Gæst

fordi Danmark behøver mere natur IKKE mindre!

Gæst

Amager Fælled har en stor værdi som grønt og relativt uberørt natur område, der strækker sig som en lang kile ind i byen. Det ville være en skam at tage endnu en så stor bid af den.

Gæst

Det er tragisk at nogen overhovedet kan finde på at ødelægge så fantastisk et naturområde.
Her findes et rigt dyreliv i vådområder og i den smukkeste bevaringsværdige natur.
Ødelæg ikke dét der er tilbage af det oprindelige landskab,som glæder os alle og bidrager til at bevare vores vigtige dyreliv i byen!
Jeg føler mig så magtesløs og trist over at nogen i det hele taget gør sig tanker om at ødelægge Amager Fælled.
STOP planerne nu!

Gæst

Vi har ingen ret som samfund, til at ødelægge gammel og uerstattelig natur. Bebyggelse kan placeres andetsteds og vi må leve med lidt længere rejsetid. Naturen ødelægges for bestandigt ved indgreb, den er for alle og alle er afhængige af den.

Gæst

Det er yhyre vigtigt, at påpeje den dumme fejl, der er gjort ved at foreslå byggeri på dette naturhistoriske, enestående sted: Amager Fælled!

Gæst

Det er nærmest ubærligt med de byggeplaner der lægges op til.
Derfor er det et godt iniativ med en mulighed for at prtotestere!

Gæst

Fordi jeg elsker naturen, som giver mig og mange andre så dejlige oplevelser, jeg ikke for noget ville undvære. Jeg håber at mange andre mennesker, som i dag ikke kan se værdien af at bevare vores natur, vil få gode oplevelser i naturen fremover.

Gæst

Fordi fælleden er noget helt unikt, som man er ved at ødelægge

Gæst

For at imødegå politikeres evindelige dobbeltmoral, når der er penge og prestige, SÅ laver man da overgreb på naturen, det samme som man ville modarbejde hvis en landmand har pløjet en meter for meget!

Gæst

Amager Fælled er en perle i Københavns kommune. Utrolig smuk natur, som ikke bør ødelægges på nogen måde. Jeg går ofte eller løber ture der og jeg nyder virkelig Amager Fælled og det ved jeg, der er mange andre, der også gør. I en by som København, hvor der er en masse stress og jag, har vi brug for et ånderum, et sted, hvor vi kan stresse af. Hvorfor ødelægge naturen, når vi har brug for den oase? Hvorfor ødelægge naturen, når man kan bygge så mange andre steder, der egner sig bedre?


Gæst

Fordi jeg er bare så glad at vi kunne gøre en forskel med at bevare kysterne!

Gæst

Fordi at jeg tror på at mennesket største opgave / mission på denne guddommelige planet er at drage omsorg og tage ansvar i samspil med det uendelige univers for Naturen dyr insekter blomster planter buske træer krystaller havet og dets beboer, en farverig planet fyldt med forskellige former og farver , en planet der giver os alt hvad vi har brug for, da alt liv har hver deres mission for at den guddommelige kærlighed forsat kan manifestere sig og få alt til at gå op i højere enhed. Og skabe den naturlige glæde trivsel tryghed og velfærd til alle, så menneskeheden står overfor nogle enorme udfordringen mod de mørke kræfter der er styrret af magthavernes grådighed og begær efter mammon rigdom og berømmelse,heldigvis er der altid lys forenden af tunnelen så god vind til alle der har den indsigt og forståelse for hvad det virkelige liv handler om og håbe på at selv de mørkeste kræfter vil åbne deres hjerter , droppe deres løgne stoppe med at skabe illusioner og glansbilleder og være taknemmelige for de gaver planeten jorden har givet os istedet for at destruer dem. Kærlig hilsen Pia

Gæst

Fordi der bygges for mange dyre luksus/ejer boliger til tilflyttere i stedet for at give københavnerne rimelige boliger og grønne områder.

Gæst

Fordi vores natur ikke selv kan forsvare sig!
Bente

#248 Re: Re: Bevar naturen


#103: Peter - Re: Bevar naturen  

 Stine har nu ret, OK der mangler et "alt andet lige" - er du så tilfreds?


Gæst

Fordi kapitalismen og grådigheden ødelægger naturen i jagten på profit.

Gæst

Det var en af mine legepladser som barn, og jeg vil gerne bevare den til fremtidige generationerBetalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...