Ud med scooters fra Streetdome

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Ud med scooters fra Streetdome.

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2014-09-22 12:59



Gæst

#2

2014-09-22 15:00

Ud med scooters

Gæst

#3

2014-09-22 17:13

Det skal ske

Gæst

#4

2014-09-22 17:33

Fuck scooters go to hell !

Gæst

#5

2014-09-22 18:05

DRÆB LØBEHJULERNE
Morten Larsen

#6 rolig nu

2014-09-23 09:23

Tag nu lige en puster venner. Vi skal give plads til hinanden, der hvor vi er så heldige at have lov til at være..

1. Tænk nu på hvor vi, som skatere, bmx'ere og rollere i danmark, var for bare 10 år siden. Lad os nu være taknemmelige for at vi overhovedet har nogle fede arealer vi kan køre på.

2.  Løbehjul ødelægger IKKE et skate areal. Men det gør en negativ attitude, der ikke giver plads til at andre har det sjovt på en lidt anden måde end os selv!!

3. Husk nu på at vi alle benytter skate arealet af samme grund: for at have det sjovt, og måske for at lære et nyt trick i ny og næ..

4. Hvis en smule solidaritet ikke vejer tungt nok, til at vi kan se udenfor vores egoisme, så overvej denne simple overskuelige vinkel: der er efterhånden ved at være så mange løbehjul knejter, at de sku nok kan samle flere underskrifter end vi kan.


Gæst

#7 Re:

2014-09-23 12:45

#4: -  

 At bande og skrive på den måde, fremmer ikke ligefrem jeres sag. For mig er det svært at tage ønsket seriøst når man ikke kan argumentere ved et sobert sprogbrug.


Gæst

#8

2014-09-23 12:46

Jeg syntes det er irreterende når alle de scooters står inde mit på banen eller i bovlen og at de kører ind foran en pis irreterende :(

Gæst

#9

2014-09-23 13:41

Skateboard er en sports gren og en livstil. Det er noget der tages ligeså seriøst som fodbold, golf og dvs sportsgrene. Som skater betyder det meget, at man kan komme ned i sin lokale skatepark og gøre sin ting. På en fodbold bane går man ikke ind og starter en picnic og på basket banen kører man ikke rundt på sit løbehjul.
Det samme gælder for for skating.

Gæst

#10

2014-09-23 16:18

Ud med scooters fra streetdoner

Anonymous

#11

2014-09-23 19:06

Scooters go to hell 

Træt af de tror vi hater,. Bare FLYT jer

#12 Re: rolig nu Morten Larsen

2014-09-24 08:08

#6: Morten Larsen - rolig nu 

 Du lyder ikke som en der har været ude og Skate eller været i vores sko? Næppe siden du skriver hvad du gør, løbehjul er er faktuelt problem, og ikk pak det ind som om det har noget med at gi plads at gøre, for skater gir skam plads men det gør løbehjul ikke og hvem har første prioter til en Skate bane? Jeg vil mene de enten tænker dig om eller blir smidt ud via disse underskrifter .. Du har sikkert selv et barn på løbehjul som føler han blir mobbet fordi vi ber ham om at flytte sig., ellers er du bare ikke særligt klog på det her område.. 


Gæst

#13

2014-10-11 20:33

Måske i skulle tage den her debat med Morten Hansen først og fremmest? Eventuelt vær en smule tålmodige og se om nyhedens interesse også har fat i "scooterne" om ½-1 år.

Der må i al fald være bedre måder at tage den her debat på end en underskriftsindsamling hvor man vil forbyde en hel gruppe mennesker adgang til det mest omfavnende og brede idrætsanlæg i Danmark. Kan i selv se selvmodsigelsen?

Pp

#14

2014-10-12 21:26

Hvor er i dog pinlige. Der er tydeligvis en gruppe folk der ikke bryder sig om, at løbehjul er blevet mere populær end skateboards. Glæd jer dog over, at en helt ny generation har fået interesse for miljøet. 

skate-miljø-karma

#15

2014-10-13 22:47

løbehjul køre i vejen for skaterne uden at lave nogen tricks de kan lave få tricks på dem men fylder stadigt hele banen det må være andre parker for dem på løbehjul ( har jeg set en i roskilde beregnet til dem) de skal lære reglerne om hvordan man er på en skate park, man spørger lige pænt hvis man ser nogen gøre klar til at køre om man må køre eller hvordan så man ikke som dreng/pige på løbehjul ikke SNAKER``altså køre 10 runder hvor en skater kun for 1 runde  og den ene runde som skateren får bliver distrueret af en på løbehjul køre ind i en eller ikke ser sig for, det er dårlig skatemiljøkarme at være en egoist på banen som de fleste på løbehjul er, nogle få af dem kan finde ud af det, men det kan tælles på en hånd, desværre, derfor bliver skaterene ret kede af det/ små sure fordi vi ikke selv kan benytte banen pga af løbehjul, så hvem bliver holdt ude her?

klart de gir udtryk !!

 

grunden til vi kæmper for en bedre park er fordi folk ikke gir plads til hinanden og det er desværre løbehjul, som ikke kender til hvordan man agere på sådanne skate baner i danmark og skal gøre iform af man ikke står i vejen og ikke køre 10 ture når andre venter på sin tur, kan man evt lige lave tegn til hvem der køre, det handler også om sikkerhed,

hvem som skater, skater i 15 år og den ene dag hvor det går galt og man brækker benet pga af en lille dreng på 5-10 år leger rundt med sit trehjulet løbehjul hvor forældre som tror det er en legeplads ikke holder øje, det er ikke street at fortælle ens hjemme drenge ?

pas på hinanden og se jer for

giv plads og ikk vær et røvhul 

Ikke tag tasker og ting med ud på banen og fyld så andre ikke kan komme til

ikke frys fast så du står i vejen, der skal være flow så man kan komme til. 

og når der er et flow skal man stadigt give tegn og holde sig tilbage hvis man kan se hvis andre skal til.

 

 

lyder det ikke meget fair? 

Nicklas Lindberg
Underskriftindsamleren

#16 Re:

2014-10-25 10:08

#15: skate-miljø-karma -  

 er så enig med dig !!


Gæst

#17

2015-10-04 10:40

De køre hele tiden ind foran en og står midt på banen
shabab

#18 Re:

2015-10-04 11:16

#14: Pp -  

 Du må jo være syg i bøtten. Løbehjul er måske mere populært blandt rigtig unge, fordi det er lettere at holde balance med et styr, i stedet for på et bræt med hjul. Men løbehjul vi aldrig, jeg gentager, aldrig blive nær så anderkendt en livsstil/ekstremsportsgren som skateboarding. Jeg kan fortælle dig, at det lige nu er oppe til afstemning, om skateboarding skal være med i de Olympiske Lege i 2020, og indtil videre er komitéen klar på det. Det kommer aldrig til at ske for løbehjul.

Desuden er problemet med løbehjul, at de tror, at de bare kan komme sådan ind og fylde på arealerne, når det nu engang er skaterne, der har sørget for, at skateparksne rundt omkring i landet er kommet til. Derfor vil skaterne altid have mere ret til at være på arealerne, eftersom løbehjul ikke har gjort noget for at få de forskellige parks. I København har de en decideret løbehjulspark. Helt fair, der kommer skaterne heller ikke, da de ved, at det ikke er deres park. Der er desværre bare ikke helt forståelse for det koncept, når det gælder løbehjul i skaternes parks.