Ud med scooters fra Streetdome

Quoted post

Pp

#14

2014-10-12 21:26

Hvor er i dog pinlige. Der er tydeligvis en gruppe folk der ikke bryder sig om, at løbehjul er blevet mere populær end skateboards. Glæd jer dog over, at en helt ny generation har fået interesse for miljøet. 

Svar

shabab

#18 Re:

2015-10-04 11:16:42

#14: Pp -  

 Du må jo være syg i bøtten. Løbehjul er måske mere populært blandt rigtig unge, fordi det er lettere at holde balance med et styr, i stedet for på et bræt med hjul. Men løbehjul vi aldrig, jeg gentager, aldrig blive nær så anderkendt en livsstil/ekstremsportsgren som skateboarding. Jeg kan fortælle dig, at det lige nu er oppe til afstemning, om skateboarding skal være med i de Olympiske Lege i 2020, og indtil videre er komitéen klar på det. Det kommer aldrig til at ske for løbehjul.

Desuden er problemet med løbehjul, at de tror, at de bare kan komme sådan ind og fylde på arealerne, når det nu engang er skaterne, der har sørget for, at skateparksne rundt omkring i landet er kommet til. Derfor vil skaterne altid have mere ret til at være på arealerne, eftersom løbehjul ikke har gjort noget for at få de forskellige parks. I København har de en decideret løbehjulspark. Helt fair, der kommer skaterne heller ikke, da de ved, at det ikke er deres park. Der er desværre bare ikke helt forståelse for det koncept, når det gælder løbehjul i skaternes parks.