Få de danske børn i syriske fangelejre hjem til Danmark

Pm6j1vPfSwGV6ZgVjk2BAQ.jpg

Foto: Anders Albjerg 

 

Lad de små børn komme hjem til os

Danske børn lever i et Helvede på jorden i kurdisk kontrollerede fangelejre i Syrien. Og det er små børn. De fleste er under 6 år. Statsministeren, som er børnenes minister, siger at deres mødre har vendt Danmark ryggen, og derfor vil Danmark ikke hjælpe. Hun vil beskytte Danmark mod radikaliserede terrorister. Men vi skal ikke være bange for børn. Små børn er ikke terrorister. Efterretningstjenesten siger derimod, at langvarige ophold i lejrene kan radikalisere børn og unge.

Derfor skal de danske børn hjem nu. Alternativet er, at de dør i lejrene, eller at der netop er risiko for, at de radikaliseres. Den danske regering har et stort ansvar.Der er omkring 30 børn med tilknytning til Danmark og 7 danske mødre i de kurdiske lejre. De fleste af børnene er danske statsborgere, resten har tætte danske familierelationer.

Det er ikke mange, og det kan det danske samfund godt håndtere. Børn har ret til et liv, uanset hvad deres forældre har gjort. Det understreger FN’s børnekonvention. Det har børnenes statsminister også understreget bare i andre sammenhænge.Børnene skal ikke leve endnu en vinter i lejrene. Og de skal ikke dø i lejrene. Vi forlanger, at regeringen hjælper dem hjem nu!

Bedsteforældre for asyl og Repatriate the Children – Denmark

 


Repatriate the Children - Denmark, Bedsteforældre for Asyl    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Repatriate the Children - Denmark, Bedsteforældre for Asyl tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...