Bring Jax2nd tilbage!

 

Dagbladet Information, eller rettere journalisten Andrea Draghsdal, har forskruet Børnetelefonens og Børns Vilkårs udtalelse omkring reaktionsvideoers mobbetendens. Andrea Draghsdal har fordrejet ovenståendes udtalelser, hvilket har resulteret i at flere sponsorer har trukket sig for samarbejde osv. 

 

Se nedenstående link, for forklaring på sagen og de konskevenser Jaxstyle har fået grundet Andrea Draghsdals handlinger.

https://www.youtube.com/watch?v=-V94P9QorxE&t=533s

 

Kanalen var en kilde til en masse underholdning for en masse unge der kunne lide indholdet, derfor skal kanalen bringes tilbage!

 

Du skal skrive under fordi, at Jax2nd var en meget elsket, populær og underholdende kanal for unge der fandt reaktionsvideoer og streamhighligts underholdende.

 

Underskrift indsamlingen er for at vække opsyn hos YouTube, BørneTelefonen og Børnsvilkår omkring den urimelighed de har forårsaget for Jaxstyle og kanalen udelukkelse.


yeet.jpg

Kanalen nåede cirka 110.000 abonnenter inden den blev fjernet fra platformen YouTube.


KaehZi, moderator hos Jaxstyle    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg KaehZi, moderator hos Jaxstyle tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...