Bevar naturen i Kolt-Hasselager

Kære borger i Kolt-Hasselager  Naturen er under et stort pres i vores lokalområde!  Aarhus Kommune har forsatte planer om at bygge mange flere boliger i Kolt-Hasselager. Det vil fjerne mere og mere af vores sparsomme natur, der giver mindre plads og ødelægger naturoplevelserne for børn, unge og voksne. Og det vil presse lokalområdets dyre- og planteliv endnu mere og samtidig svække biodiversiteten.  Derfor har vi etableret borgergruppen ’Bevar naturen i Kolt-Hasselager’, som kæmper for at bevare vores natur og grønne områder. Målet er, at politikere og embedsmænd i Aarhus Kommune forstår alvoren for naturens fremtidsudsigter i vores lokalområde og ændrer byggeplanerne.   Det kræver, at borgerne i Kolt-Hasselager bakker op om sagen, og at vi sammen siger nej til at vores grønne- og naturområder gradvist forsvinder.  Derfor håber vi, at du vil skrive under på at bevare naturen i Kolt-Hasselager.’   Med venlig hilsen  Borgergruppen Bevar naturen i Kolt-Hasselager          0E456C24-A18F-4D6A-8E84-D021BA23FE03.jpeg


Rikke Schæfer, Borgergruppen ‘Bevar naturen i Kolt-Hasselager’    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Rikke Schæfer, Borgergruppen ‘Bevar naturen i Kolt-Hasselager’ tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )