BEVAR. GAMLE CARLSBERG LAGER-ØLLEN

BEVAR GAMLE CARLSBERG LAGER-ØLLEN! Carlsberg-Tuborg-bryggerierne forsøger endnu en gang i nattens mulm og mørke at lukke en af deres mest klassiske kultøl ned - Gamle Carlsberg Lager. Gamle Carlsberg er ellers bryggeriernes ældste øl, brygget lige siden Carlsbergs grundlæggelse i 1847. I modsætning til nye, 'smarte' designerøl som Carlsberg 1883 er Gamle Carlsberg altså et stykke ÆGTE dansk kulturhistorie på flaske - og samtidigt en dejlig, smagfuld, gyldenbrun 'voksenøl', der elskes af mange på værtshusene og frokostrestauranterne henne om hjørnet i de danske byer ... Skriv under her, hvis du vil protestere imod, at Carlsberg-Tuborg holder op med at brygge deres ældste øl, som i det mindste bør bevares på samme måde som Rød Tuborg, der brygges hvert forår som en sæsonøl. VI VIL HAVE GAMLE CARLSBERG TILBAGE, TAK!

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Lajla Aurbakken tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...