Fra alle os faglige til jer politikere

Kontakt forfatteren af dette andragende

Tak for deltagelsen i kampagnen for en dagpengeløsning.nu - nu kommer næste skridt

2014-09-18 13:31:20

Til underskrivere på www.dagpengeløsning.nu

”Næsten otte-tusinde” tak for deltagelsen i kampagnen!

Time for time vokser antallet af underskrifter på kampagnen for en dagpengeløsning nu.

Her i eftermiddag har 7.517 foreløbigt skrevet under og tilsluttet sig kravet og nu går det ret hurtigt med nye underskrifter.

Blandt det underskrifter, som er kommet indtil nu er der over 1.000 som stammer fra tillidsvalgte. Og det er Jer vi fra kampagnen godt lige vil takke en ekstra gang for engagementet og deltagelsen.

I forbindelse med DF´s landsmøde, De Radikales landsmøde og Socialdemokratiets kongres, har kampagnen naturligvis ret stor opmærksomhed fra pressen. Og det er vist også temmelig sikkert, at takket være den er en løsningen nu tættere på end vi længe har kunnet forestille os.

I ugens løb har forbundet FOA indrykket store annoncer, med opfordring til at skrive under på kravene. Og også Dansk Magisterforening opfordrer til at støtte kampagnen ligesom en række lokale fagforeninger.

Hermed endnu en opfordring, hvis du er frisk med din smartphone:

Tanken er at flest muligt af Jer tillidsvalgte hurtigst muligt finder en lys baggrund og får taget et billede af jer selv med hænderne over kors. Derefter at det sendes til min mail med oplysning om hvem, hvor og hvilket tillidshverv. (Så vil det blive brugt sådan lidt i retning af mit eksempel herunder).

Billederne tænkes så at indgå i yderligere kampagne på hjemmesiden og facebooksiden www.dagpengeløsning.nu og måske som plakater og i aviser med rigtig mange billeder sammen.

Håber at mange af jer vil være med til det og sende oplysninger og billede til min e-mail: hans.sorensen@3f.dk og hurtigst muligt. Hvis det er noget vi skal kunne bruge op til weekenden, så bliver det desværre nødt til at være med deadline i aften.

På initiativets vegne
bedste hilsner
Hans Sørensen

Fagforeningsformand 3F Horsens og omegn - Formand LO Horsens Hedensted

hans.sorensen@3f.dk - tlf: 88 92 54 02

Telefon: 88 92 54 02
Telefon: 88 92 54 02

 


Mikkel Hammer Nonboe



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.