Bevar elnettet på lokale hænder

Kontakt forfatteren af dette andragende

Tak for opbakningen!

2021-10-22 07:48:50

TAK til alle jer der har støttet sagen med el-nettet, som vi vil bevare på fællesskabets hænder. 🙌Jeg synes det har været en fornøjelse at se så mange der med underskrifter, på sociale medier og i avisen har give udtryk for deres mening. 

 

Senest har kampagnen medført at Lars Norup fra Viborg Folkeblad har foreslået Viborg Varme køber elnettet og Energi Viborg Handel. En forfriskende idé der ville kunne sikre el-nettet på lokale og forbrugerejede hænder.  

 

 

Vi vil gerne have skabe endnu mere opmærksomhed på sagen, med et digitalt skilt ved Tinghallen. Vi har brug for DIN hjælp til opgaven, så vi ved fælles hjælp kan bevare el-nettet som det er nu. Du kan hjælpe ved at donere fx 50 kr på mobilepay 394318, så vi kan få et flot skilt.Alle donationer går til et digitalt skilt for at bevare elnettet på lokale hænder og bemærk at det også vil også være en reklame for Socialdemokratiet.


Mads PannyDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...