Parkeringspladser til medarbejdere i Klynge AB. Vil du også støtte at personalet får adgang til at parkere deres biler imens de er på job?

Københavns Kommune afslog i juni 2019 forældrebestyrelsens ansøgning om at tildele personale med konkret behov parkeringspladser i nærheden af institutionen/deres arbejdsplads, idet ingen af kommunens medarbejdere får stillet parkeringspladser til rådighed. (adgang til gratis)
Parkering er imidlertid et vigtigt element i processen med at fastholde og rekruttere kvalificerede medarbejdere i alle institutionerne i Klyngen AB – også i din institution! SÅ skriv under på forældrebestyrelsens samlede ansøgning til København Kommune om at ændre praksis/reglerne sådan at medarbejderne kan få adgang til parkering i deres arbejdstid – eventuelt ved brug af parkeringspladser på kommunens andre ejendomme f.eks. ved Islands Brygge Skole eller på andre arealer som tilhører Københavns Kommune.  

Jeg skriver, som forælder i institution i Klynge AB, under på, at jeg støtter forslaget om, at Københavns Kommune stiller parkeringspladser til rådighed for det personale i Klyngen, som har et konkret begrundet behov

 

Husk at skriv barnets navn i kommentarfeltet.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Astrid Fogh Harboe tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook