Underskriftsindsamling til opførsel af en legendarisk statue af Gustav Evald Nielsen

Ved at underskrive får du muligheden for at beundre den flotte evald i hans flotteste stenform, samt at hans muskler og hans vægte, som er synlige fra hvert et perspektiv man observere ham fra.

Statuen vil blive opført ved Gilleleje midtpunkt. Da vi ingen mål har, formoder vi at den vil blive på størrelse med frihedsgudinden. Det vil sige at der er tale om en forholdsvisstor statue, som ligesom i USA, har et stort og meget betydeligt symbol.

Ved at bidrage med blot en underskrift, kan du få nogle tegninger og billeder af Gustav Evald, så vi alle får en mulgihed for en ide om hvad der vil blie opført.

Vi ønsker ikke en regulær statue ligesom i københavn, hvor der står citater og andre ting, vi ønsker bare at statuen taler for sig selv.

Før vi kan vedtage statuen, beder vi underskrifter, for at sørge for at vi kan fremlægge forslaget for Gribskov Kommune, og derefter fremhæve de danske værdier og de danske helte.

Indsamlingen er lavet i forbindelse med CIA, FIA, og Hillerød Handsskole elever.

Niclas Lykke, Jonathan Sværke, Christine Westberg, Frederik Honore , Bjørn Andersen, Oliver Litpthay, William Faleknstjerne Beck og Anders Rude Kristensen.

 

Ved at underskrive dette giver du samtykke til at du anser Gustav Evald Nielsen som et oracle, og at du ikke undertrykker ham i almen tale, hverken på skrift eller i tale.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Gustav Evald Nielsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...