Underskriftsindsamling til fordel for gennemførsel af dimmision på Lærer- og Pædagoguddannelsen i Jelling

UCL har meldt ud, at der i år ikke bliver afholdt dimmision. 
Dette er vi selvfølgelig meget kede af, da vi de sidste mange år har set frem at færdiggøre vores uddannelse og afslutte den på ordentlig vis. 

Aftaleteksten, som regeringen udsendte d. 15. april fastslår at fra og med d. 11. juni må 100 personer samles indendørs. Udendørs vil der ikke længere være restriktioner for, hvor mange der må samles - selvfølgelig såfremt det vurderes forsvarligt i forhold til smitterisiko. 

Vi vil gerne med dette forslag skrive til Jens Mejer Pedersen, rektor for UCL, for at foreslå ham at en dimission kan finde sted alligevel. 

Vi foreslår forskellige muligheder for dimmision. Det kunne være at man samledes med sit stamhold i et afgrænset område eller at man afholdte dimmision udendørs. 

UCL har det sidste år haft mulighed for at forberede sig på denne situation og vi vil gerne med denne indsamling spørge om jeres opbakning til at opfordre UCL til at holde en ordentlig dimmision, selvfølgelig på forsvarlig vis. 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Sofie Ravn Habekost tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...