Underskriftindsamling vedr. udkørselsproblemer i Trillegården.

Til Aarhus Byråd.

Vi beboere i Trillegården har længe været plaget af at det er yderst svært at komme til at køre ud fra Trillegården i myldretiderne morgen og eftermiddag. 

Det er vores opfattelse at dette skyldes at mange kører til og fra AUH Skejby i disse tidsrum. Det er ligeledes vores opfattelse at situationen nu er blevet fuldstændig uholdbar, med ekstremt lange ventetider på at kunne køre ud fra Trillegården, når vi skal til Hasle Ringvej.

Vi opfordrer derfor byrådet til ufortøvet at finde en løsning på vores udkørselsproblemer og hurtigt sætte anlægsarbejder i gang.

Udkørselsproblemerne gælder både fra Trillegårdsvej og Snogebæksvej til Herredsvej, ligesom at vi forventer.at dette tilsvarende gælder udkørsel fra Fjældevænget til Herredsvej, idet bilkøen på Herredsvej i myldretiderne som regel går helt fra AUH Skejbys område og helt til Hasle Ringvej. Bilkøerne er så tætte, at der ikke gives plads til udkørsel fra Trillegårdsvej og Snogebæksvej i myldretiderne.

Vi ønsker ikke at lægge os fast på hvorledes udkørselsproblemerne løses. Dette mener vi er Byrådets opgave.

Med venlig hilsen

Beboere i Trillegården.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Christian Dahlerup tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...