Tilskud til pasning af eget barn i Guldborgsund kommune.

Guldborgsund kommune yder tilskud til pasning hjemme hvis man ansætter en privat børnepasser, det kunne være en nabo eller en bedstemor, men ikke til hvis man gerne vil passe sit eget barn.

Eftersom forskning viser at små børn har bedst af at være sammen med deres primære omsorgsperson, og at der i øvrigt er rigtig mange små børn der bliver stressede når de er væk fra primær omsorgsperson, så skal det simpelthen laves om.
Guldborgsund kommune må følge med de kommuner der allerede har valgt at yde tilskudet til pasning af eget barn.

"Pengene skal følge barnet". Kommunen yder tilskud til privat børnepasser, dagpleje eller vuggestue plads. Det tilskud bør være så man selv vælger om man vil bruge det til en institutions plads eller som løn til hjemmepasning.
På den måde må det være samme pris for kommunen, om man vælger det ene, eller det andet.


Dorthe Michella Skov Rasmussen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook