Støt kortere dage for alle folkeskoleelever. Giv børnene deres barndom tilbage.

Folkeskoleelevernes lange dage er nu afprøvet på alle mulige måder, og i praksis fungerer de ikke. Eleverne er trætte og ukoncentrerede i de sidste lektioner hver dag, og når der så yderligere bliver lagt masser af lektier på, er der næsten ingen tid til fritid og leg. 

Privatskolerne har kortere dage, og deres børn kommer velrustede ud af skolen. De klarer sig mindst lige så godt, og om ikke bedre: https://www.tjekdet.dk/bliver-boern-klogere-af-at-komme-i-friskole-end-i-folkeskole

Vi har brug for evidens i folkeskolen og ikke flere forsøg. Vi skal have livsduelige, fantasifulde børn, som har haft tid til at lege. Hvorfor kigger vores politikere ikke til Finland? https://www.folkeskolen.dk/649523/hvorfor-er-finske-skoleboern-saa-gode-til-at-gaa-i-skole-del-4

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Anne Brandt tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook