Støt en super god idé, og gør Vestbjerg til den bedste bolig by i Nordjylland.

Til By- og Landskabsudvalget (BLU) og det samlede byråd i Aalborg Kommune.

  ”Med mit tilsagn til denne idé, giver jeg med min underskrift støtte til, at et projekt om at udvikle Vestbjerg mod øst kan blive realiseret. Der skal laves de herligste fritidsaktiviteter i skoven på parcel 24 h, som kan finansieres med en udvikling af byggegrunde til boliger på en mindre del af samme parcel”.  

Projektet bør realiseres hurtigst muligt.  

Baggrund og Projektbeskrivelse:  

Vestbjerg er i gang med en kraftig byudvikling, hvor befolkningstallet i byen forventes at stige med 20-25 % i de kommende år. Aalborg kommune har bevilliget penge til udbygning af den gamle idrætshal, så hallen måske også fremover kan komme til at virke som kulturhus.  

Det bliver godt, men vi mangler dog stadig plads til sjove udendørs aktiviteter for hele familien.  

Vi har en grund på ca. 30 hektar (300.000 m2) kaldet matrikel 24h. Grunden støder helt op til Vestbjergs nuværende bygrænse mod øst. Vi tilbyder at stille de ca. 10 hektar (100.000 m2) som er skovklædt til rådighed for de herligste fritidsaktiviteter, til glæde for både børnehaver, motionister, familier og andre skovgæster.  

Eksempler på fritidsaktiviteter som kan blive mulige er, skovlegeplads, shelter område, kondi-og vandrestier, ridestier, hundeskov og sikkert meget meget mere.  

For at dette kan lykkes, skal vi have mulighed for at udvikle noget af jorden til nogle af de mest fantastiske beliggende byggegrunde, som er set i Aalborg kommune i mange år. Der sker i den forbindelse ingen terrænregulering og beplantningen forbliver som nu.  

Kan de nye boligområde blive området som er skitseret på nedestående tegning, kan der laves nogle aktiviteter i skoven, og kan boligområdet gøres større, så kan der laves endnu flere aktiviteter i skoven, såsom udsigts tårn, svævebaner, trætop vandring m.m.

Projektet kan også åbne op for at etablere sikker skolevej for skolebørnene på den østlige side af Vestbjerg Landevej, via en nyanlagt skolesti.  

Støt op om projektet og skriv under, så vi er rigtigt mange der anmoder kommunens planlæggere om at gå i gang.  

Vestbjerg kan blive den bedste oplands by i hele Aalborg kommune.  Tandal1.jpg 

shelters2.jpgaktivitetsbane1.jpg


Line og Torben Lauridsen    Kontakt forfatteren af dette andragende