Størrelsesstrukturerede fiskebestande

Hej Karsten 
Vi er en gruppe studerende som har arbejdet med fiskerapporten i matematikprojektet. 
Generelt har matematik 1 kurset været et meget godt kursus, undervisningen har været god og der har altid været et mål og et middel. Derudover var kurset velstruktureret og spændende. Derpå havde vi studerende set frem til at arbejde videre med matematikken, få en forståelse og erfaring inde for rapportskrivning i matematik på universitetsniveau. Dog vil vi gerne udtrykke vores utilfredshed med den udleverede køreplan, da vi mener at denne køreplan ikke formår hverken at vejlede eller beskrive matematikken som ønskes skrevet om. 


Hertil vil vi gerne henvise til køreplanen hvori flere formuleringer enten er uforståelige eller matematisk ukorrekt. Især var opgave 2 og opgave 3 uforståeligt formuleret, det har hertil været svært at få vejledning om disse da flere vejledere også har haft problemer med forståelsen af disse. Ydermere skrives der i opg. 4 at funktionen som bedes plottet bør aftage hurtigere med x, når r går mod 0, dog er det korrekte at funktionen bør aftage langsommere. 


Derudover skriver køreplanen ”Introducer den ”relative fiskedødelighed” a_F=α_F/A og skriv løsningen på simpel”. Vi er flere grupper inklusiv vejledere som ikke har kunne bringe mening af denne sætning, flere eksempler findes i køreplanen. 


Flere eksempler på lignende opgavebeskrivelse findes i køreplanen dog ville klagemailen blive for lang til at udtrykke alle disse bekymringer om opgavebeskrivelsen. 


Nicolai Casper Raith Hansen, S183936    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Nicolai Casper Raith Hansen, S183936 tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook