stopfattigdomsydelsernenu

Denne regerings påfund om 225 timers lønnet arbejde på et år og 113 timers lønnet arbejde inden 1. oktober i år forårsager desperation, utryghed og uvished hos de mange ramte familier. Reglen betyder, at der hver måned, hvor timertallet ikke er opnået, trækkes yderligere 1000 kroner i den i forvejen yderst forringede ydelse. Desuden bortfalder boligsikringen samtidig, som antallet af timer skal være opnået.

Det betyder, at familier med børn og alle andre berørte, der ikke opnår at skaffe sig 113 timer inden 1. oktober, hurtigt derefter mister størsteparten af deres økonomiske eksistensgrundlag, endeligt hele grundlaget, og dermed deres hjem. Uden udsigt til at kunne betale for et sted at bo, er der gaden tilbage for forældre og børn. 

På jobcentret er ingen hjælp at hente i forhold til formidling af mikrojobs. Der er masser af forståelse og et udtryk for, at 'vi forvalter bare loven'. Men hvor længe kan disse mennesker forsvare at forvalte en lov, der så aggressivt går efter at forhutle medborgernes, forældre og især børns liv. 

 

 

Min personlige historie:

Min egen søn, som jeg altid har været alene med, er en glad dreng på 5 år, stadigt uvidende om, at han lige om lidt absolut og fatalt kan få ændret sit lille glade, naive barneliv til total utryghed, uvished og hjemløshed. Og som det er nu, plager udsigterne mig med søvnløse nætter og ingen mulighed for disponere ud over den 1. oktober. Presset er så stort og udsigterne så ringe, at det bliver vanskeligt, faktisk umuligt at holde fokus på at skaffe sig et job.

Jeg har fået positiv respons på mine mange jobansøgninger som dansklærer for invandrere. En forudsætning for at komme til at undervise var dog, at jeg læser DAV-underviser under åbent universitet. Den uddannelse måtte jeg ikke søge optagelse på, når jeg modtager kontanthjælp.

Jeg håber på egne og på vores samfunds vegne, at vi rejser os som et samlet folk og siger 'STOP - nu er nok, bundproppen skal i igen!'.

Hjælp mig og alle de andre medborgere i samme situation ved at skrive under her og deltage i demoen imod fattigdomsydelserne den 4. oktober.

Med kærlig hilsen Tine

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Tine Pfeiffer tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook