Stop Skolevand - NU

Tillykke alle sammen! P.g.a. jeres indsats har Aqua d'or vlagt at stoppe deres skolevand.nu testprojekt.

I er meget velkomne til at skrive under, da vi gerne vil samle så mange underskrifter som muligt, så vi kan vise at der er endnu flere, som bakker op om vores gode danske drikkevand fra hanen.

Sejt gået. Det viser at fredelige demonstrationer KAN godt påvirke ting.

 

Grønne hilsner

Bryan

______________________________________

Skolevand.nu er en marketingskampagne af Aqua d'or, som vil få Danmarks skolebørn til at drikke flaskevand. For 2,49 kr. per dag eks. pant. Det er både økonomisk og miljømæssigt uansvarligt... medmindre du er Aqua d'or, som tjener på det.

* Rent vand fra hanen koster i gennemsnit 6,6 ØRE/liter (http://www.e-pages.dk/danva/196/)

* Det tager ca. 3 liter vand til at producere 1 liter flaskevand inkl. flaskeproduktion (http://pacinst.org/p…/bottled-water-and-energy-a-fact-sheet/)

* Der udledes ca. 900 gange så meget CO2 pga. flaskevand end fra postevand (http://politiken.dk/forbrugogl…/…/indkoeb/article5523155.ece)

* Der er flere bakterier i flaskevand end i postevand (https://www.dr.dk/…/flaskevand-har-flere-bakterier-end-post…)

STOP SKOLEVAND - NU!!!!!!

Vi vil gerne standse Skolevand-initiativet og opfordrer skolerne, kommunerne, regeringen og forældre til at finde alternative måder til at få børnene til at drikke mere vand.

Vi er heldige i Danmark at vores drikkevand, direkte fra hanen, er både rent og billigt.

Lad os arbejde på at få en miljøvenlig drikkedunk, som kan bruges i mange år, i hånden på hver eneste skolebarn. Lad os sikre dem adgang til en vandhane på skolen, og dermed skåne miljøet og spare forældrene en masse penge.

Følg med på vores Facebook side: https://www.facebook.com/StopSkolevandNu/