Stop nybyggeri ved den bevaringsværdige haveby Gerthasminde!

Gerthasminde er en smuk og helt unik haveby i hjertet af Odense. Kvarteret er samtidig Odenses største samling af højt bevaringsværdige bygninger, tegnet af den berømte arkitekt Anton Rosen og opført på vegne af handelsgartner N.P. Rasmussen for omkring 100 år siden.

I foråret 2021 stemte Odense Byråd for at skære en enkelt grund, Falen 20 ud af den bevarende lokalplan for at imødekomme ejerens ønske om at bygge etageboliger på grunden.

 

Vi mener, at det er en stor fejl at lade nybyggeri indskærme og skæmme byens fælles bygningskulturarv og enestående arkitekturhistorie.

Derfor kæmper vi for, at det kommende byråd efter kommunalvalget i november 2021 ( hvis ikke det nuværende byråd vil..), skal genoprette den fejl, det var at skære Falen 20 ud af Gerthasmindes bevarende lokalplan for at tilgodese en enkelt lodsejers profit-interesser. 

 

Vi ønsker i stedet at grunden (som i 30 år i lokalplanen har været bestemt til grønt område) skal udlægges til Klimapark til glæde for byens borgere - og miljøet.

Hjælp kvarteret og byen med din underskrift og del gerne budskabet videre!
 

Nedenunder ses en kort video af kvarteret 

https://youtu.be/A4pkiTCE7Xo

Skærmbillede_2021-04-06_kl._22_.12_.16_(1)_.png

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Jacob Holm tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke dit telefonnummer offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...