Stop med at spilde grundvand i toiletter

Danmark ligger ovenpå en guldgrube. Vores grundvand er blandt det reneste i verden, og vi bruger det til alt lige fra toiletter, vaskemaskiner mm. Det forholder sig faktisk sådan, at vi mennesker i gennemsnit bruger 120 liter rent vand om dagen, og her er industrien ikke medregnet.

Men grundvandsdepoterne er ikke uendelige, og en dag vil grundvandet med al sandsynlighed være brugt op, hvis vi som samfund ikke skrider ind.

Det tager omkring 40 år fra regnvand at omdannes til det grundvand, vi benytter os af i dag.

Pga. flere faktorer bla. kemikalier der siver ned i jorden, bliver stadig flere depoter af grundvandet forurenet i undergrunden.

Jeg foreslår, at vi bruger spildevandet fra vores husholdning i toiletterne. For ærlig talt, har vi behov for at have det reneste vand i verden i vores toiletter? 

Denne underskriftsindsamling har til formål at skaffe 50.000 underskrifter, så folketinget SKAL behandle emnet, og forhåbentlig sætte et mål i fremtiden omkring genbrugelse af vores spildevand. 


Julie Lorenzen Schnoor    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Julie Lorenzen Schnoor tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...