Stofskiftepatient

Som stofskiftesyg er behandlingsmuligheder i Danmark uendelig dårlige.

ofte bliver patienten latterliggjort ved egen læge eller hos specialist og betegnet som hypokonder eller psykisk syg, når patienten gentagende gange henvender sig og klager over symptomer som hårtab, kronisk træt, smerter i muskler og led, svære muskelkramper, humørsyge, hukommelsesbesvær, kuldeskær, vægtøgning mm.

som stofskiftesyg er der ikke en eneste celle i kroppen, der fungere korrekt.

det er flere steder i landet umuligt at få taget relevante blodprøver for stofskiftet, og således henholder specialister og læger sig til den ene værdi TSH, men denne er langt fra nok som diagnose for stofskiftet.

tilsyneladende er sundhedsstyrelsens vejledning for et normalt stofskifte ude af trit med virkeligheden for et sundt og normalt stofskifte, og når man som stofskiftepatient til sidst må ty til privat praktiserende læger og betale tusindvis af kroner for at blive taget alvorligt, får man en helt anden professionel og seriøs behandling, hvor man tillige sættes i behandling med thyroid som opfylder alle krav til stofskifte hormonerne.

det traditionelle sundhedssystem afviser at behandle stofskiftepatienter med thyroid og visse steder i landet er det tillige blevet forbudt at bruge dette produkt.

som stofskiftepatient og umådelig dårlig reguleret på det syntetiske medicin (eltroxin og euthyrox) er man derfor overladt til at blive sin egen sundhedsekspert, og ydermere med enorme udgifter til lægebehandling og medicin købt i udlandet.

det er ikke alle der har økonomi til at skulle betale for lægebesøg, for at blive taget alvorligt med sin sygdom

vi stofskiftepatienter..

- vil ikke længere finde os i denne negligering af vores sygdom.

- vil ikke længere finde os i at blive så dårligt behandlet af landets læger og endokrinologer

- vil ikke længere finde os i sundhedsstyrelsens vildledning på området omkring stofskiftet i forhold til niveau på TSH

- vil ikke længere finde os i, at vi ikke må få den livsnødvendige medicin Thyroid

 

 

 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Nina Holm Johansen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.




Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...