Sommerferielukning af SFO’er i Thisted Kommune

Thisted Kommune har indført fast sommerferie i uge 29 og 30 for SFO - hvor der således ikke tilbydes pasning af børnene - eller nødpasning, som der ses i dagpleje og børnehave regi.

Dette giver mange børnefamilier problemer i forhold til børnepasning.

Formålet med denne underskrift-indsamling er at gøre BFU opmærksom på dette problem. 

Brevet, der vil blive sendt sammen med underskrifterne, kan læses nedenfor. Vi håber på stor opbakning fra forældre, så vi igen selv kan holde sommerferie sammen som en familie, på præcis det tidspunkt vi selv ønsker! 

“På vegne af forældre i div. institutioner i Thisted Kommune.

I dette brev vil vi forældre påpege problematikken omkring sommerferielukning af institutioner (SFO’er) i kommunen i ugerne 29 og 30.
For mange familier kan det være svært at få sommerferien til at nå sammen som familie, når der enten ikke er pasningsmuligheder (SFO) / eller nødpasning i anden institution i kommunen.
Mange familier står i situationer, hvor de skal vælge mellem at holde ferie sammen - som én familie! Eller bliver nødsaget til at dele sig op, så man derved kan sørge for pasning af sine børn.

Vi håber på stor forståelse og imødekommenhed fra politikernes side, da vi gerne vil fremstå som en attraktiv kommune - for nye unge familier !
Og ikke mindst, at vi igen har valgfrihed af vores egen og børnenes ferie.

Forslag til løsninger:
- Samle institutioner mere lokale- f.eks. slå børnehaver og SFO’er sammen- ligesom der blev gjort førhen og derved spare på pædagogtimer? 

- Eller slå børnehaver og SFO’er sammen hele sommerferien og derved spare pædagogtimer?”

Underskriv denne indsamling


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook