Sikre skoleveje i Karlslunde Landsby 

Kære borgmester og byrådsmedlemmer i Greve Kommune,

 

I bliver nødt til at vågne op nu, og tage de både utrygge og farlige trafikale forhold i Karlslunde Landsby alvorligt. Vi har en dejlig lille landsby, men det er en skændsel, at skolevejene er så elendige, at vi dagligt oplever farlige situationer. Intet er gjort i årevis, og det er på høje tid, at der bliver handlet nu.

 

Rigtig mange beboere i landsbyen har kontaktet forvaltningen og jer politikere, men hver gang er vi blevet henvist til gamle fartmålinger og undersøgelser af trafikforhold, som peger på, at det ikke er nødvendigt at ændre på forholdene. Men I skal vide, at oplevelsen hos os beboere, som bevæger os rundt her hver dag, er en ganske anden. Det er utrygt at cykle og gå rundt, der bliver kørt ALT for stærkt, vejene er fyldt med huller, der er meget tung trafik, og oversigtforholdene er mange steder rigtig dårlige. 

 

Der er mange løsninger, som kan tages i brug, men første skridt er en erkendelse hos jer og jeres forvaltning af, at forholdene ikke er acceptable, hverken for vores børn eller alle andre, der bor her. 

 

I bliver nødt til at tage jeres ansvar overfor jeres vælgere alvorligt, og I må vise os, at I vil handle på vores opråb. Kom ud og se på forholdene, og få nu prioriteret at få gjort noget ordentligt ved de trafikale forhold i Karlslunde Landsby, så alle generationer kan bevæge sig trygt og sikkert rundt. 

 

Med venlig hilsen,

Beborene i Karlsunde Landsby
 


Anja Schlamovitz Larsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Anja Schlamovitz Larsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...