Sanktionerer Danmark nu æresdrab?

Inger Støjbjerg og resten af det politiske flertal er i disse dage ved at opnå "frugten" af deres umenneskelige politik ved at sanktionere æresdrab og tillige drab på børn.

Tiden er knap for at undgå dette.

Den sidste instans, FN's børnekommission, har til manges forbløffelse og forfærdelse, afvist en sag om en afghansk families asylansøgning i Danmark.

Danmark har nu ret til at udvise familien til Afghanistan. Hvilket vil betyde den sikre død for dem alle.

Familien har gennem de sidste 4 år været i Danmark. I lejre eller fængsler. De har været forsøgt hjemsendt tre gange, under forhold som er ubeskriveligt umenneskelige. Mislykkedes fordi familien hele tiden har vidst hvilken skæbne der ventede dem, hvis de kom tilbage og derfor naturligt strittede imod.

De har som asylansøgere (kvote 2), siden sidste år siddet ulovligt i Sjælsmarks udrejsecenter.

Faren, Jafar, har oplevet måneders isolation i Vridsløselille. Han har oplevet, hvad det vil sige, at sidde i et fængsel - uden dom, uden at været mistænkt og kun at være uskyldig og uønsket. Han har prøvet at sulte sig selv ihjel. Han er kristen og måtte flygte fra Afghanistan da Taleban ville have fat i ham. Han flygtede med sin Zohra.

Moren, Zohra, forelskede sig i Jafar. Hvilket ikke faldt i hendes families smag. Hendes 64 årige fætter var udset til at være hendes mand. Jafar og Zohra flygtede, bogstaveligt talt med familien i hælene. Zohra er en meget unik person. Hun har trofast ventet på sin Jafar mens han har siddet i danske fængsler. Hun er en mor med en varme, tålmodighed og overskud som er uden sidestykke. Lige nu kniber det med det hele. Tillige har hun i de 4 år hun har været i Danmark tilegnet sig vores sprog på et niveau, så hun ofte anvendes om tolk i Trampolinhuset.  

Det unge par var i starten af tyverne, da de flygtede fra Afghanistan, og endte efter en lang rejse endte i Danmark. Med sig havde de deres lille nyfødte søn Arsalan.

Sønnen Arsalan som nu er 4 år, har det meget svært. Han er svært truet på sit psykiske helbred og udvikling. Han lider af en voldsom angsttilstand, som sandsynligvis vil medføre et varigt sammenbrud i hans emotionelle og kognitive udvikling, hvis der ikke hurtigt sættes ind med den nødvendige støtte. Han er blevet undersøgt af en speciallæge for nylig, som blandt andet udtaler, at det er det første barn siden 1992, hvor det ikke har været muligt, at indlede en dialog med på børnepræmisser. Der ingen tvivl om, at de tre mislykkedes og barske hjemsendelsesforsøg har sat sig sine spor hos den lille dreng.

Familien fik forøgelse sidste år i den nu næsten 1 årige Mahya. En guldklump, som er helt uvidende om det umenneskelige der sker omkring hende. Hun er den eneste, der smiler i familien.

Den sikre død. Det er lige nu hvad der venter dem. Zohra vil blive stenet, Jafar myrdet og børnene, som er haram, ligeså. Der er ingen grund til at betvivle det, der er ingen grund til at skjule det. Zohras familie er for fremtrædende i det afghanske samfund til, at de kan skjule sig.

Sørg for at dette bliver forhindret, og skriv under.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Thomas Bro-Rasmussen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...