Rusforløb

Kære medstuderende,

Som I nok er bekendt med er vores rusforløb under radikal forandring.

Fakultetet har vedtaget at forløbet ikke længere skal planlægges og udføres af de studerende selv - det betyder at den rustid vi var igennem da vi startede, ikke er kommende medicin og biomek studerende forundt.

For mig har rusforløbet dannet fundament for mit liv som studerende. Det sammenhold der er mellem de studerende, blev grundlagt under rusforløbet og for mange er det solide sociale fundament på studiet grunden til at de ikke giver op i sure eksamensperioder.

Alt i alt ville jeg være meget ked af, hvis jeg skulle have undværet gruppedans, udklædning og fællessang i gå-gaden, rus-weekend, bingo-bango, film aften og de efterfølgende påske og julefrokoster jeg har holdt med mit gamle rus-hold!

Jeg vil hurtigst muligt skrive et brev fra os gamle russere og forklare, hvorfor netop biomek og medicin studiet på SDU har det bedste rusforløb og hvorfor, vi meget nødigt vil snyde kommende studerende for det. Jeg håber at I vil komme med indspark til brevet!

Da vi endnu ikke ved, hvordan det kommende forløb vil blive er underskrift indsamlingen ment som et udtryk for at vi er mange studerende, der var tilfredse og glade for den måde vores rusforløb var. Vi kan så håbe at der i det mindste vil blive hentet inspiration fra den hidtidige model.

 

Bedste russer-hilsner og tutor-kram,

 

Stud.med. Karen Lønfeldt Ehlers

 


Karen Lønfeldt Ehlers    Kontakt forfatteren af dette andragende