HÅRDERE STRAF FOR DYREMISHANDLING OG VANRØGT I DANMARK!

Vi hører det gang på gang. Dyr der er blevet overladt til sig selv uden mad og vand i dage eller uger. Dyr som har akut brug for dyrlæge. Dyr med åbne sår og brud på knogler. Ejeren får en løftet pegefinger. Dyrene lider i endnu længere tid. Resultat: Nogle af dyrene bliver fjernet fra ejeren og en lille "huskekage" i form af en bøde på et pinligt lavt beløb uddeles til dyremishandleren. Derefter kan han/hun fortsætte med at sulte og plage sine dyr til hun/hun endnu en gang bliver anmeldt.

Vi kan simpelthen ikke bare sætte os tilbage i sofaen og lade dette ske gang på gang!

Det stopper aldrig hvis politiet og regeringen bliver ved med at tage så let på det. Sager med vanrøgtede dyr er eskaleret og dyreredningsorganisationer som Nyt Hesteliv, Nordjysk Dyreredning, dyrenes beskyttelse m.m. drukner i sager. Pga. alle de frivillige og de mange donationer ender en del sager "lykkeligt", og dyrene får nye trygge hjem. -Men desværre ender ejeren af dyrene oftest med så lille en straf, at de blot anskaffer sig nye dyr.

 

Dyr er levende følsomme væsner som fortjener respekt og kærlighed, og en bøde på få tusinde kroner eller i nogle tilfælde blot en løftet pegefinger er IKKE at vise respekt over for dyrene! At have en dyrelov er en god ting. Men når der ikke straffes hårdt for overtrædelse af denne ses den nærmest som ikke eksisterende.

Vi skal sammen åbne øjnene på politikerne og indføre fængselsstraf for grov dyremishandling/vanrøgt, samt øjeblikkeligt ubetinget forbud mod at holde dyr, i sager hvor dyrene lider så stor overlast at de må aflives eller dør på stedet.

Samtidig skal der ske en forbedring fra politiets side. Det nytter ikke at folk anmelder vanrøgt til både dyreredningsorganitaioner og politiet for derefter at få at vide at de ikke har tid eller at det ikke er "slemt nok". Hvornår er det slemt nok? Når dyrene er døde af sult?

 

VI FINDER OS IKKE I DET MERE! SKRIV UNDER OG DEL BUDSKABET!

Links til FÅ af de mange tusinde dyreværnssager der kommer frem hver eneste dag.

http://ekstrabladet.dk/112/article2064337.ece

http://www.nyt-hesteliv.dk/index.php?id=291

http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/ECE5119404/hunde-og-heste-aflivet-efter-vanroegt/

http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/ECE4719195/vanroegt-af-ponyer-politianmeldt/

http://ekstrabladet.dk/112/article1034470.ece

http://dudiis.blogspot.dk/2011/11/hvem-har-mishandlet-og-drabt-denne.html