Opfordring til Peter Møller Andersen: Giv Psykiatri-Listen sit mandat i regionsrådet tilbage

Psykiatri-Listen har mistet sit mandat i regionsrådet, fordi Peter Møller Andersen har skiftet til Socialdemokratiet.

Psykiatrien i Region Midt er i årevis blevet underprioriteret af regionsrådet under ledelse af Socialdemokratiet og de andre etablerede partier. I 2016 lavede regionsrådet f.eks. besparelser i psykiatrien for 50 mio. kr. Psykiatri-Listen blev dannet i protest, og de 20.547 stemmer til Psykiatri-Listen ved valget i 2017 viste tydeligt den demokratiske opbakning til en bedre psykiatri.

Og det har virket: Psykiatri-Listen har været en væsentlig drivkraft i at skabe øget opmærksomhed på området gennem de seneste år. Gennem et tæt samarbejde med Psykiatri-Listens bestyrelse bestående af psykiatribrugere, pårørende og fagfolk er psykiatriens interessenter blevet repræsenteret direkte i den førte politik.

Psykiatri-Listens arbejde har konkret ført til ekstra ressourcer til psykiatrien ved budgetforhandlingerne hvert eneste år. Ved budgetforhandlingerne for 2022 vil Psykiatri-Listen nu ikke have en stemme.

Det er ærgerligt og et tab for psykiatrien, at Peter Møller Andersen skifter parti. Et regionsråd uden Psykiatri-Listen bliver et tilbageslag i kampen for en bedre psykiatri i Region Midt.

Vi opfordrer derfor Peter Møller Andersen til at give sit mandat tilbage til Psykiatri-Listen.


Psykiatri-Liste vælger    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Psykiatri-Liste vælger tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...