Pas godt på din frisør: Covid 19

Denne underskriftindsamling har til formål, at anderkende den svære situation din frisør står i. Ikke alle frisører er trygge ved en snarligt genåbning af salonerne. Vi ønsker en stemme i debatten, hvor mange politikere har meget travlt med at få os i gang med at klippe igen. Og hvor de frisører der ønsker en hurtig genåbning fylder overvejende meget i medierne. Som frisør står man ansigt til ansigt med sine kunder, frisøren har ikke et 2 meters afstand privilegium som alle andre. Vi er meget lydhør for sundhedsstyrelsens anbefalinger, men da Corona er en helt ny sygdom, kan selv ikke den danske sundhsstyrelse helt kalde sig eksperter på området.

Vi er klar over, at vi nok ikke kan vente på en vaccine. Hvad vi til genglæd vil appellere til er, at vi får lov til at vente med at åbne til vi kender konsekvensen af skolernes genåbning. I de kommende uger er det sandsynligt, at flere danskere bliver smittet med Covid 19. Det er de samme danskere, som vil sætte sig i vores frisør stole. Vi vil ikke altid kunne se om de er syge, og mange af kunderne vil ikke selv vide det.

Vores bøn til jer, det være regeringen, vores kunder og danskere i al bred almindlighed, er at I ser vores frustration. Og at vi den dag vi åbner, har adgang til og krav på værnemidler, som kan bestykke os! Vi frisører har rigtig mange kunder i stolen hver dag, for at kunne få vores forretning til at kører rundt økonomisk. For mange frisører vil det tempo ikke kunne opretholdes efter en genåbning, da der forhåbentligt kommer skærpede krav til hygiejne, og antallet af personen i salonerne bør begrænses. Det er en faktor vi håber der vil blive taget stilling til fra politisk hold.

Din underskrift vil varme vores frisør hjerter og sætte vores bekymringer på dagsordenen!

 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Charlotte Urne tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...