Opråb til politkkere/journalister vedr. Öresundstoget efter 11 dec 2022

Denne underskriftindsamling er lavet for at sætte spotlight på de problemer vi som Öresundstog-pendlere dagligt må udholde.
Ja, faktisk kke kun pendlere, men pendlernes arbedsgivere, familie, institutioner og andre der er afhængige af at pendlere har så smooth en pendlerrejse som muligt.

For initiativtager er problemerne gradvist taget til efter corona epedimien - helt galt er det dog blevet efter Skånetrafikken alene har overtaget ansvaret for Öresundstoget, 11 dec 2022.
Som kunde ser det ud til at mindst en afgang i timen er aflyst - gerne flere afgange per time i myldretidstrafikken.
Flere andre afgange er signifikant forsinket eller så overbelagt at Öresundstoget egne sikkerhedsstandarder ikke kan overholdes.
Initiativtager er personligt gangbesværet og må dagligt snuble over bagage og passagere for at komme ud af toget. Hvis jeg overhoved kan klemme mig ind til en ståplads på den overfyldte afgang.

Tænk hvis det værst tænkelige skete og Öresundstoget stod over for en ullykke i en af de mange tunneller som sikkerheds procedurene er lavet til?
Er de ansvarlige bare ligeglade?

Desuden kan der på ingen måde sættes et lighedstegn med den service vi som pendler og passagere tilbydes og billetprisen som ligger i absolut top blandt tog distancer i Europa.
Istedet har Skånetrafikken valgt en væsentlig forringelse af pendlertidsgarantien.

Med denne underskrift indsamling håber jeg som sagt at skabe opmærksomhed fra ansvarlige politiker og/eller journalister på begge sider af sundet.
Nok er nok :( 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Michael Møller tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke dit telefonnummer offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...