Nej tak til svinefarm!.

Nej tak til svinefarm på Bøvlvej nr. 69 7260 Sdr. Omme
vi ønsker under ingen omstændigheder en svinefarm så tæt på byens hjerte.

Det vil blandt andet medføre:        •        Lugt -og støjgener fra produktionen, som i forskellig grad vil berøre byens borgere, da produktionen opføres tæt på byens hjerte.

        •       Der forligger undersøgelser, der påpeger, at beboerne tæt på en grisefarm vil påvirkes negativt i forhold til deres sundhed.

        •       Væsenligt øget tung trafik ind gennem byen, med grisetransporter mv. Mange børn, voksne, og ældre gør flere gange dagligt brug af vejen, og deres sikkerhed i trafikken er en vigtig faktor for byens borgere.

        •       Opførslen af en svineproduktion vil medføre,  at ejendomsvurderingspriser vi falde med 10-25 procent for boliger i nærområdet.

        •       Flere oplever allerede uhensigtsmæssig færdsel på vejene i området, med store maskiner fra Ny Endrupholm - trafikken vil øges ved tilladelse til en større produktion.


        •       Til/frakørsel til adressen ligger placeret uhensigtsmæssig, da vejen slår et sving. Risikoen for ulykker vil øges væsenligt med øget trafik ved tilladelse til en større produktion.

 

        •       Hjertet af Sdr. Omme ligger blot 1.4 km. Fra adressen, skole, hallen osv. Og vi som beboer i byen / omegn ønsker ikke en svine produktion i vores by, på baggrund af overståene påvirkninger.

Din underskrift tæller for Sdr. Omme´s fremtidnabo.jpg

 

 

Links i kan kaste et blik på. hvis i er i tvivl 

 

https://www.greenpeace.org/static/planet4-denmark-stateless/2019/10/1b6989c1-nabo-til-en-svinefabrik.pdf

 

https://www.greenpeace.org/denmark/vi-arbejder-med/land/ny-rapport-naboer-kan-blive-syge-af-at-bo-taet-ved-dyrefabrikker/

 

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE5055720/Naboer-til-svin-taber-formuer/

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Dennis Schaumann tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...