Nej tak til nye store boligområder udenom Hammersholt og Ny Hammersholt

Der er private projektplaner i det åbne landskab omkring Hammersholt og Ny Hammersholt. I dag ligger arealerne i landzone og kan ikke bebygges, men det kan ændre sig. Byrådet skal snart vedtage planstrategien, der senere i år bliver til den nye Kommuneplan 2021. Hvis arealerne i det åbne landskab optages som perspektivarealer, så er processen med at omdanne landzone til byzone i gang. 

På marken foran Slettebjerget, marken foran Hillerød Lilleskole og Papirulds Grunden vil projektmagere opføre hhv. 160, 8 og ca 200 rækkehuse. Det svarer ihvertfald til en 50 pct. forøgelse af af antallet af indbyggerer i de to byer i dag, hvis ikke mere. Det har naturligvis store konsekvenser for naturen omkring byerne samt for den allerede pressede infrastruktur i området.  

Forestil jer, at der kommer 200 biler ekstra igennem Gl Hammersholt hver morgen og hver eftermiddag. Det er mere end 1 ekstra bil pr minut i tidsrummet 6:30-9:00 og mellem kl 15:00 og 17:30. Byen vil ændres fra at være en lille landsbyperle til en gennmfartsby uden identitet. Og scenariet er ikke urimeligt, idet vejen gennem Hammersholt er den korteste vej til København.

Eller forestil jer 150 biler ekstra igennem lyskrydset ved teglgårdssøen hver morgen, det vil give bilkø måske helt ud til byskiltet og bilkø hele vejen op ad Carlsbergvej. Det bliver umuligt at komme den vej om morgenen.   

Medio februar vil vi lukke underskriftindsamlingen og fremsende den til kommunalbestyrelsen sådan, at den indgår i deres arbejde med planstrategien og Kommuneplan 2021.  

Sig nej tak til nye store boligområder i det åbne landskab udenom Hammerholt og Ny Hammersholt ved at skrive under her. 

Tak for din opbakning.
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )