Nej tak til Hjørring kommunes lokalplan nr. 202-L05

Ved at deltage i denne underskriftindsamling tilkendegiver du, at du deler Tommy Pedersen utilfredshed med lokalplan 202-L05. Det betyder, :

 

- at du mener, lokalplan 202-L05 bør ophæves på grund af retlige mangler. Således burde der være redegjort for samspillet med lokalplan 202-L06 og være lavet visualiseringer/beskrivelser af et kommnede centerområdes indvirkning på det planlagte rekreative friareal på den nordlige del af Cirkuspladsen. 

- at du mener lokalplan, 202-L05 er usaglig i sin behandling af et kommende centerområdes påvirkning af toplærkens levevilkår. Fx fremgår det ikke af lokalplanen, at toplærken yngler i april, altså på et tidspunkt hvor Stoltzes plads ikke benyttes af autocampere. Med et centerområde vil toplærken ikke længere kunne yngle uforstyrret.  

Ved at underskrive på denne underskriftindsamling bliver du IKKE inddraget som part i klagesagen. Du er blot med til at vise, at der er borgere i området omkring Doggerbanke/Stoltzes Plads og i Hirtshals som helhed, der er utilfredse med lokalplan 202-L05.toplærke.jpg

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Paw Rytter tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...