Nej tak til det nye rygeforbud

Vi har oprettet denne indsamling, for at gøre politikerne opmærksomme på, at vi ikke er tilfredse med det nye rygeforbud, som gør det umuligt for elever og ansatte på uddannelsesinstitutioner, at ryge i "rygepauserne".

Vi skal huske på, at skoler ikke bare er uddannelses-steder, men også arbejdspladser! Hvorfor skal en lille gruppe af arbejdsstyrken fritages retten til at stå udenfor deres arbejdsplads, i deres pause, og ryge? Vi kan ikke se det retfærdige i dén beslutning.

Vi siger ikke, at der ikke skal være restriktioner for hvor- og hvornår der må ryges. Vi skal selvfølgelig alle sammen kunne være her!
Vi mener bare, at det er en dårlig idé, at, unge som gamle på landets uddannelsesinstitutioner, ikke skal have lov til at ryge i deres korte pauser.

Alle er opmærksomme på, at rygning er skadeligt, farligt og dumt. Mange rygere vil gerne stoppe, mange ér allerede stoppet, men vi mener, at det skal være et valg, som hvert enkelt individ skal træffe på egen hånd.
Vi skal ikke tvinges ud i, at vi kun kan ryge i frokostpauser. Danmark er et frit land, lad det blive ved med, at være det!

Vi skal huske på, at når en ryger står udendørs, er det mulighed for, ikke at stå i samme luftrum, som den pågældende person. Det giver ikke-rygere mulighed for at vælge, om de har lyst til at stå i røg og os.

Så derfor; lad os stå sammen om dette her landet over!

Vi ønsker ikke, at hverken de unge eller ansatte på skolerne skal sidde og blive rastløse eller irriterede, fordi pauserne på skolerne er korte - og der er langt ud til offentlig vej.