Morsø Kommunes salg af Den gamle Toldkammerbygning og flytning af Turistkontoret fra Det gamle toldkammer på Havnen i Nykøbing, hvor de har været i over 40 år.

turistkontoret.jpg

En gruppe utilfredse borgere med tidl. kommunalbestyrelsesmedlem Ulla Andersen (S) i spidsen er så utilfredse med salget af toldkammerbygningen på havnen i Nykøbing, at de nu starter en underskriftsindsamling. Foto: Carsten Hougaard

NYKØBING:En gruppe utilfredse borgere med tidl. kommunalbestyrelsesmedlem Ulla Andersen (S) i spidsen er så utilfredse med salget af toldkammerbygningen på havnen i Nykøbing, at de nu starter en underskriftsindsamling.

Underskriftsindsamlingen starter onsdag 3. august, hvor Ulla Andersen og andre vil være at finde foran Spar Nord på Kirketorvet i Nykøbing.Med ens underskrift giver man til kende, at man mener, at turistkontoret skal forblive på havnen i toldkammerbygningen, og at salget aflyses. På en anden liste giver man til kende, at man ønsker at bevare Ørodde som det er og Morsø Camping ligeså.

Gå ind og se beskrivelsen på Mors Nyt.dk - Nordjyske og Kun Mors.

Vi vil køre ud med lister hos øens købmænd, da flere spørger efter flere muligheder for at skrive under,da de ikke kan komme ind på på Kirketorvet - TAK FOR JERES OPBAKNING


Ulla F. Andersen og Britt Geisler    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Ulla F. Andersen og Britt Geisler tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...