Minimumsnormeringer til ALLE børn

På opfordring fra institutioner der ikke modtager midler til bedre normeringer, oprettes denne underskriftsindsamling. Ved at signere, tilslutter du dig, at ALLE børn, uanset hvilken type daginstitution deres forældre har valgt, har lige ret midler til minimumsnormeringer. Alle daginstitutioner i Danmark, uanset ejer- og driftsform, er underlagt samme lov og samme indholds- og kvalitetskrav. Alle daginstitutioner er underlagt tilsyn fra myndighederne, og alle daginstitutioner skal være tilgængelig for alle borgeres børn.  I 2020 er det dog ikke alle daginstitutioner som har modtaget skattefinansierede midler til forbedring af normeringen. Børn i alle typer af daginstitutioner er indgået i beregningen af, hvor mange midler en kommune modtager, mens kun kommunale institutioner eller institutioner som kommunen har driftsoverenskomst med, har modtaget midlerne.

Når ALLE daginstitutioner er lige for loven, og når ALLE børn indgår i grundlaget, må ALLE børn have ret, til de midler som deres forældre har bidraget til. Bedre normeringer til ALLE børn – nu!


Thinne Nielsen, Daginstitutionernes Lands-Organisation    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Thinne Nielsen, Daginstitutionernes Lands-Organisation tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )