Minimumsnormeringer NU!

Minimumsnormeringer NU! 

Vi vil have mere personale i vuggestuer, børnehaver og fritidshjem og ungdomsklubber! Vi er mange forældre som er bekymrede over, at der er så få voksne til at passe vores børn i institutionerne. Al forskning viser at jo mere voksen kontakt børn har når de er helt små, jo bedre chancer har de for at klare sig godt senere i livet! Dårlig normering er derfor rigtig skidt både for vores børn og for samfundet på længere sigt.

Det er på tide at der på Christiansborg bliver indført lovgivning som sikrer minimumsnormeringer. Vi skal blive ved med at presse politikerne!

Vi foreslår at der max må være 3 børn pr. voksen i vuggestue og dagpleje. Max 6 børn pr. voksen i børnehaver, max 9 børn pr. voksen i fritidshjem og max 15 børn pr. voksen i ungdomsklubber.

UNDERSKRIFTINDSAMLING - skriv under på at der skal indføres minimumsnormeringer NU! Sammen kan vi få politikerne til at lytte - og gøre en forskel for børnene!

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Mika Rye tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...