Minimumsnormeringer NU!

Minimumsnormeringer NU! 

Vi vil have mere personale i vuggestuer, børnehaver og fritidshjem og ungdomsklubber! Vi er mange forældre som er trætte af at der er så få voksne til at passe vores børn i institutionerne. Al forskning viser at jo mere voksen kontakt børn har når de er helt små, jo bedre chancer har de for at klare sig godt senere i livet! Dårlig normering er derfor rigtig skidt både for vores børn og for samfundet på længere sigt.

Regeringens seneste udspil er at der ikke bliver råd til minimumsnormeringer i den nye børnepakke. Det vil vi ikke finde os i! Det er på tide at der bliver indført en lovsikret ret til minimumsnormering.

Vi foreslår at der max må være 3 børn pr. voksen i vuggestue og dagpleje. Max 6 børn pr. voksen i børnehaver, max 9 børn pr. voksen i fritidshjem og max 15 børn pr. voksen i ungdomsklubber.

UNDERSKRIFTINDSAMLING - skriv under på lovpligtig minimumsnormeringer NU! Sammen kan vi få politkerne til at lytte - og gøre en forskel for børnene!

Underskriv denne indsamling

Udfyld formularen herunder for at underskrive denne anmodning oprettet af Mika Rye Underskriftindsamlingens forfatter vil se alle oplysningerne du angiver i denne formular.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook