Miljøkajakkens bevarelse i Sluseholmen

Denne underskriftsindsamling er oprettet til støtte for en bevarelse og permanent placering af Miljøkajakken på Sluseholmen. Miljøkajakken har hidtil været placeret på det grønne område ved Thad Jones Vej /Genbrugsstationen, men GF Sluseholmen har afvist, at Miljøkajakken kan have en fortsat placering ved Genbrugsstationen.

Vi ønsker med denne underskriftsindsamling at tydeliggøre overfor vores fælles Grundejerforening, at beboerne i Sluseholmen ønsker en permanent placering af miljøkajakken og at vi ønsker, at GF aktivt medvirker til at finde fast placering til den.

I perioden juli-september 2018 var miljøkajakken ude og sejle 158 gange med 325 voksne og børn, som indsamlede i alt 1.252,3 kg affald. Deltagerne kom ikke kun fra Sluseholmen og Teglværkshavnen, men også fra de andre dele af København og enkelte fra udlandet.

42803615_2065140863797486_5793720031137234944_o1.jpg

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Karen Løth Sass tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )