Lad lille Rasmus hvile i fred i København ved hans far Carsten

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1470018_627323693990442_1689812236_n.jpgEt opråb om retfærdighed

Systemet har svigtet gang på gang år efter år i denne strid om forældremyndighed og samkvemsret!!! HVORFOR skulle det være sådan en kamp, med utallige løgne og falske beskyldninger fra den biologiske moders side der gang efter gang blev modbevist?  HVORFOR er der en lov der fortsat giver en moder ret til forældremyndighed selv efter hun SELV har DRÆBT barnet og nu blevet en MORDER? Rasmus er IKKE det eneste barn i Danmark der må leve i en kamp uden deres fader i hele deres opvækst fordi LOVEN er for GAMMEL, SYSTEMET er for langsomt og IKKE tager hensyn til barnets tarv eller faderens rettigheder!

NU er det på tide at RASMUS's og andre børn's stemme bliver hørt.

Lille 4 årige Rasmus ville ikke forlade København søndag den 15. december hvor han sidst var sammen med hans far Carsten, bonusmor, bonussøster og bonusbedsteforældre. Han var knust da han skulle afsted. STATSFORVALTNINGEN, SYSTEMET og KIRKESOGNET skylder ham at lade ham hvile i fred hvor han ALTID var ELSKET, og TRYG - i KØBENHAVN med hans familie!

Resulltatet af det danske system er nu en sønderknust far samt familie i dyb sorg og med et kæmpe tomrum der har lige så meget brug for Rasmus ved deres side som Rasmus havde brug for dem.

 

LAD RASMUS HVILE I FRED I KØBENHAVN VED HANS FAR OG BONUSFAMILIE!

 

Del denne underskriftindsamling, så vi kan sende den ind ind søndag aften, inden de har møde mandag i skifteretten hvor der forhåbentlig træffes den rigtige afgørelse. Embedslægen har bestemt lille Rasmus skal begraves inden 30. december.2013.

*TILLÆG 25.12.13:

Da afgørelsen i skifteretten er foretaget er denne underskriftindsamling nu også om at få dispensation for skifterettens afgørelse helst inden 28.12.13.

Det er ydermere en anmodning om akut lovændring af forældreansvarsloven, og hermed en anmodning om en tillægsparagraf der siger at

"Enhver forælder der dræber sit eget barn mister alle rettigheder til barnet." "

"Nærmeste pårørende får hermed rettighederne også selvom den ikke skulle have forældremyndighed sålænge det fortsat er det bedste for barnets tarv."

 

PS ved kommentarer venligst respekter anonymiteten hos de berørte og skriv  IKKE deres fuldenavne!