Kontanthjælpsreformen SKAL ændres retur omgående

Allerførst TAK, fordi du hjælper ! 

Dernæst,

Kontanthjælpsreformen er umenneskeligt og strider også imod gamle danske værdier så som den danske grundlov.

Rigtig mange mennesker mister nu deres levevilkår, - de er nedsat i deres ydelser så kraftigt, at det resultere i at mange bliver sat på gaden, og at de ikke har til dagen og vejen

Børn risikere at skulle gå sultne i seng, eller ender med når vinteren for alvor kommer ikke har råd til ordenligt vintertøj, da det er der man vil kunne spare nogle penge og det er en dyr udgiftpost.

Det er et faktum, at mange heller ikke vil have råd til at købe livsvigtig medicin og derfor vil hospitalerne blive overbelagt mere end de er i forvejen. Er det virkelig den form for velfærd vi ønsker i Danmark?


At man kan sidde inde på Christiansborg og beslutte den slags er mig en gåde, igen er det de svage i samfundet der skal betale for de rige kan få skattelettelser.

Pengene er små når man er på kontanthjælp og deres regnestykke omkring enlige osv, stemmer ikke altid over ens med virkeligheden da deres beregninger går på folk med små børn, hvad med os med teenagere?.


Tænk, hvis du en dag mistede dit gode job, blev syg og endte på kontanthjælp. Det er der faktisk rigtig mange der gør i dag, de har intet sikkerhedsnet og bliver placeret og opfattet som skraldespand, hvor man mener det er i orden og de bare skal tage sig sammen.

Jeg har oprettet denne underskrift indsamling, for at gøre vores politikere opmærksomme på, hvor mange danskere der egentlig er imod deres umenneskelige kontanthjælpsreform, som bliver ramt ufrivilligt og uden nogen form beskyttelse.

Lad os sammen udtrykke vores angst for fremtiden over deres grundlovsstridige kontanthjælpsreform og stå sammen i fællesskab !

Virkelighedens billede :
Enlig sygemeldt mor til to, mister 4094kr pr mdr, samlet beløb at leve for efter 1/10-2016 inkl børne og unge ydelse/bidrag nettobeløb cirka 14500 pr måned og så er der 225/113 timers reglen, som fratrækker yderligere brutto 1000kr, trods sygdomsperiode. Nettobeløbet ender så godt og vel på cirka 13800kr for tre mennesker til alle udgifter så som husleje, el, mad, tøj, tlf, forsikringer, livsvigtig medicin og transportudgifter til bus/tog til og fra læge/sygehus og ikke med mindst til samtalerne i jobcentret.