knallertreglerne-Eu-eller-ej

Jeg vil skrive om de underlige regler, som kun DK bruger - Feks. den her nye Grace cykel som kan køre 45. Den skal have plader på, men igen, skal den så køre hvor bilerne overhaler med 80.km/t? På cykel? Rullende øjne

Og hvor nogle af os køre 30 blandt cykler, børn på cykler, og børn i Christania-cykler, der skal sgu ikke så meget til, og når man kommer med en scooter på omkring 80-100.kg, plus fører på 60.kg og op efter, til at det går rigtig galt.

En anden ting er også vores Co2 udslip på knallert, ved at køre 30.km/t ved 6-8000.omdrejninger, kontra 30.km/t med 3-4000 omdrejninger kan da umuligt hjælpe nogle steder på miljøet.

Det er heller ikke lovligt at montere cykel-trailer på en 30 knallert, dette giver dog ingen mening da cyklerne godt må, også el-cyklerne.

Et meget fint eksempel, på hvad jeg mener - http://www.youtube.com/watch?v=DnPqfP5tSvc


Der er noget der slet ikke hænger sammen, og hvorfor skal vi straffes SÅ hårdt, når "Brian" på 18, sagtens kan køre rundt i en 2000.hk Toyota Supra, når vi ikke engang må skifte en udstødning, eller fjerne en skive for kun at ændre på økonomien?

Ej at forglemme, andre love omkring netop sammen emne, Feks. på mit job køre jeg i maskiner der vejer over 40.tons, har over 300.hk / 1000.nm og det kræver kun et alm. kørekort.

Havde vi ellers undergrunden til det i DK kunne man som 18 årig køre gravemaskiner på 1000.tons, men skal vi til Sverige eller Norge, så er det HELT andre regler. Der skal man have beviser i hoved og røv nemlig.

En god idé ville nok være at slå, 30.km/t og 45.km/t sammen til at må køre hvad scooteren kan, og så en MEGET grundig undervisning.

Her faktisk et ret godt bud på hvordan det kan gøres -

Bud på nye regler.

15 år 30 knallert med knallertbevis.
16 år 45 knallert med udvidet knallertbevis, dvs. køreprøve til 45 knallert.
16 år 125 cc motorcykel, enten begrænset til 80 km/t eller ubegrænset, det må politikerne selv rode med.
18 år mc kørekort op til 38 heste.
20 år med 2 års erfaring ubegrænset mc
22 stort mc kørekort til nye motorcyklister.

Det er et realistisk bud, og fungere i stort set alle eu lande, uden nogle form for komplikationer.


Jeg har ikke oprettet denne underskriftindsamling for at unge såvel som gamle skal kunne køre stærkt, men for at det vil give mening at køre på en scooter, det kan tage en del af presset på det offentlige, få bilerne ud af byen og en trafik der løber mere glat.

OG en bedre økonomi for alle parter.