Mod gigantiske havvindmøller i Jammerland Bugt

 

Det private firma European Energy A/S, har planer om at opstille 34-80 gigantiske havvindmøller i den idylliske Jammerland Bugt i Vestsjælland. Havvindmøllerne vil dække hele bugten, fra halvøen Asnæs mod nord til halvøen Reersø mod syd.

 

Projektet indebærer en markant negativ påvirkning af et område med meget store naturværdier. Møllerne bliver således op til 200 meter høje og placeres i et massivt bælte meget tæt på land. Jammerland Bugt er en af de absolut største turistattraktioner i Kalundborg Kommune, med mange tusinde sommerhuse, der hvert år tiltrækker mange sommergæster. Tjek gerne vores hjemmeside: www.jammerlandbugt.dk 

På hjemmesiden kan man finde en stor artikel fra Weekendavisen, der grundigt informerer om projektet og dets negative følger både for naturen på Vestsjælland og for mange lokale borgere.

 

Vi går så absolut ind for grøn energi, men hav-vindmøller hører hjemme på havet og ikke tæt på kysten i en naturskøn bugt!

 

Hvis du er modstander af projektet med opstilling af gigantiske havvindmøller i Jammerland Bugt, så skriv under her. Tak.

 


Aktionsgruppen mod havvindmøller i Jammerland Bugt    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Aktionsgruppen mod havvindmøller i Jammerland Bugt tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook