JA til Stestrup Friskole og Børnegård

Ved at underskrive her giver du som forælder tilsagn om, at du støtter oprettelsen af en Friskole med tilhørende Børnehus på den matrikel hvor Kildedamsskolens afd. Stestrup, samt Stestrup Børnegård idag ligger.                                              

Skriver du ikke under svare det til at du stemmer NEJ.

Vi ønsker at begge forældre skriver under.

Underskriften er ikke et tilsagn om at dit barn vil starte i Friskolen eller Børnegården, blot en tilkendegivelse af at du synes det er en god ide, som der skal arbejdes videre med.

Du bedes indtaste i hvilken klasse dit/dine barn/børn går i på skolen eller på hvilken stue de går på i børnegården. Disse oplysninger vil ikke være offentlige og de bruges udelukkende af 'Bestyrelsen for oprettelse af Stestrup Friskole og Børnegård' til at sikre at alle har haft mulighed for at deltage i meningsmålingen.

Mvh                                                                                        

Bestyrelsen for oprettelse af Stestrup Friskole og Børnegård


Bestyrelsen for 'Oprettelse af Stestrup Friskole og Børnegård'    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook